Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емрах забил кроше на Фики
Автор: Екип Varna24.bg 14:53 / 27.02.2023Коментари (0)2283
©
Бойните хватки като от кеч шоу били ежедневие в дома на Сторарови до преди няколко години. Фики и Емрах, който е по-малък със 7 години, се биели непрекъснато, с което най-често стресирали майка си, тъй като бащата Тони Стораро, както винаги, бил доста зает. Братята така се вживявали понякога, че на няколко пъти борбата им излизала от контрол. 

"Нали знаете, че има едни такива деца малко дразнещи", сподели Фики, който на 3 март ще празнува 28-мия си рожден ден, при медийна изява онлайн преди време, а Емрах потвърди с широка усмивка, че много обичал да го дразни и да се заяжда. Затова батко му изтърпявал известно време да се лигави, след което му преминавал към "акция респект".

"Общо взето обичаше шамарите Емрах като малък", заяви големия Стораро през смях.

Преди около 10 години Фики получил неочаквана съпротива. Тъкмо преминал към обичайната "акция респект", когато Емрах изненадващо направил "лек ескиваж". Малкият Стораро избегнал удара като умел боксьор и мигновено забил кроше в слабините на Фики. Последният паднал на пода, гърчейки се от болка, а брат му се заключил в стаята си. Емрах не излязъл в следващите 10 часа. Батко му напразно го чакал за отмъщение. "Цъках си на компютъра", сподели Емрах какво е правил толкова дълго време е в стаята си.

Това е, ако не единственият, то поне един от малкото пъти, в които Емрах е съумял да надвие батко си. В повечето Фики надделявал. Все пак като по-голям, той винаги е бил по-силен. "Джаскал ме е в ланиманата вкъщи", издаде го Емрах за суплексите, които му правел Фики.

Като малки все се биели, но пък днес порасналите братя Стораро са много близки и сплотени. Освен това и доста си приличат. Фики и Емрах, които са съседи – живеят един над друг, са суетни и чувствителни. Даже се случвало да пуснат по някоя сълза на филм. Имат и различия. Баткото тренирал повече във фитнеса, а пък малкият Емрах бил талантлив сваляч. Малкият Стораро нямал притеснение да заговаря дами, имал талант да ги омайва и се справял еднакво добре и сред наборките си, и сред какичките. Другата по-съществена разлика помежду им е, че Фики харесва повече дами с естествена красота, каквато е жена му Гюлджан. "И аз обичам естествената красота, но каквото дойде", сподели Емрах.

Малкия Стораро с татус нож на врата

Татусите по тялото на Емрах продължават да се увеличават. Лявата ръка на малкия Стораро е покрита от рамото до китката. На "ръкава" на Емрах се виждат огромно око, пълно със сълзи, и цветя, сред които се отличава роза. Има и няколко надписа. Над това произведение, на врата на Емрах е изписано "семейство" на английски език. Тази татуировка той си направи през лятото на 2020 г., с което искаше да изрази обичта и признателността към близките си. Под него – на гърдата си, са изписани имената на родителите му, над които пък има лице, но не е ясно чие е.

Всички тези татуси имат свое емоционално обяснение и послание. Затова пък не се знае защо Емрах си е изрисувал от дясната страна на врата нож, от чието острие капе кръв. Над него има някакъв надпис, а още по-нагоре, почти зад ухото на певеца – изображение на китайската концепция "Ин-ян".

Тренират бокс заедно

Фики и Емрах често тренират бокс заедно, като се хвалят, че доста са напреднали. "Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор!", заяви малкият Стораро. От 6-7-годишен той ходел в залата с брат си и от там се познавал с доста треньори по бокс. Емрах се интересувал от спорта. Докато Фики наблягал на фитнеса и вече по-рядко се боксирал, брат му продължава да тренира и даже имал предложения и разговори да се бие пред публика.

"Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм искал! В Америка много ютубъри правят състезания, бият се с певци. В България това не сме го правили все още. Според мен на хората ще им е доста интересно да видят мен срещу някой друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс – обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са "за" да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е", коментира Емрах.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: