Бойко Борисов пристига да даде стадион "Тича" на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
11:19 / 23.04.2010
1186
Утре, 24 април (събота), министър-председателят Бойко Борисов ще посети гр. Варна. Заедно с него ще пътуват заместник министър-председателят и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и министърът на външните работи Николай Младенов.

В 10.00 ч. премиерът Борисов ще участва в церемонията по предаване на Област Варна на собствеността на стадион „Тича" и на спортния комплекс „Черно море". Съоръженията бяха собственост на Министерство на отбраната, но с правителствено решение от 14 април 2010 г., поради отпаднала необходимост за ведомството, те се предоставят за управление на областния управител на Варна. На събитието ще присъстват министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, министърът на отбраната Аню Ангелов, кметът на Варна Кирил Йорданов и областният управител Данчо Симеонов.

След церемонията, в 11.00 ч., министър-председателят ще отпътува за Пристанище Варна, Кей №7, където по покана на посланика на САЩ у нас Н.Пр. Джеймс Уорлик, заедно с министрите и представителите на местната власт, г-н Борисов ще направи обиколка на акостиралия кораб на Военноморските сили на САЩ „Джон Хол".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).