Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Айлин Бобева от "Ергенът" въртяла любов с известен музикант
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 06.03.2023Коментари (0)2313
©
Хубавицата Айлин Бобева, която събра очите на зрителите с участието си във втория сезон на "Ергенът", е била гадже на фолк певеца Меди, шушука се в средите.

Синеоката брюнетка от Пирдоп дори е главно действащо лице във видеоклипа към песента му "Мария". Двамата са имали кратка авантюра, докато изпълнителят е бил разделен с официалната си приятелка – еротичният модел Моника Валериева, с която доскоро бяха заедно на остров Бали.

В "Ергенът" Айлин се представя като европейска шампионка по карате. Тя от малка е отдадена на бойния спорт. Брат й Реми също е печелил много състезания и медaли. Техен треньор е баща им Ресми Бобев, който е и дългогодишен преподавател по физическо възпитание. Хората от Пирдоп все още си спомнят, че преди 5 години Ресми е имал съдебни разправии със свой ученик, който му нанесъл словесни обиди.

По думите на Бобев деветколасникът Теодор редовно се държал неуважително, а когато чашата на търпението преляла, даскалът се обърнал към органите на реда. В съдебното решение на районния съд в Пирдоп е отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал "унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично "госпожо", с което му нанесъл обида".

Историята става още по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери. "Има доказателство, вижда се как Бобев напада сина ми и го блъска", коментирала е майката Николина Александрова. На първа инстанция съдът в Пирдоп е признал и учителя, и ученикът за виновни. И двете присъди се обжалвани. След инцидента Теодор е преместен да учи в Златица, а Ресми е порицан от директора. Айлин е наследила не само уменията по карате от баща си, но и артистичната му натура.

През 2014 г. Бобев е участвал в шоуто "Гласът на България". Той изпява рок парчето "Highway to hell", но съдиите явно не се впечатляват от изпълнението му, защото не се обръщат. Така мераклията за слава отпада още на ранен етап в надпреварата.

За ралика от Ресми, щерка му има по-голям шанс да пробие в шоу средите. Засега хубавицата е сред най-запомнящите се участнички в "Ергенът".

Освен като каратистка, тя се представя в социалната мрежа и като професионална гримьорка. Преди известно време Айлин изкарала курс за макиаж и сега се хвали, че боравенето с четките много й се отдава. Тя се изявява още и като модел – снимала се е в много фотосесии и рекламни клипове.

Макар че няма силикон в бюста, 23-годишната млада дама има други корекции във визията си. Тя си е увеличавала устните с хиалуронова киселина. От по-старите й снимки се вижда, че е носила брекети, за да коригира захапката и подредбата на зъбите си.

Близки на Айлин твърдят, че тя не се записала в "Ергенът", за да търси любовта, а да се сдобие с повече популярност. Пианистът Евгени Генчев даже не бил неин тип, но се налагало да флиртува с него, за да спазва условията на шоуто. Говори се, че Бобева не е сред финалистките, но е стигнала доста напред в надперварата. Тя споделила пред хора от обкръжението си, че музикантът много й допаднал като характер, но го харесвала само като приятел и между тях не се появила химия.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: