Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Синът на Косьо Самоковеца тайно в България
Автор: Екип Varna24.bg 09:19 / 07.03.2023Коментари (0)2899
Наследникът на Косьо Самоковеца – Константин-младши, се прибра тайно в България. Момчето, което учи във Виена, е временно у нас и пази пълна дискретност по време на престоя си.

Макар баща му да бе един от най-крупните собственици на имоти в Самоков и Боровец, Косьо не е отседнал в нито един от тях. Вместо това обитава луксозен апартамент в центъра на София заедно с майка си Ангелина.

Именно имотни дела са причината за посещението на семейството на Самоковеца у нас. Съпругата на убития в Амстердам подземен бос от години разпродава наследството си от Димитров. Нейна собственост са останали само още няколко малки имота в Самоков и огромният замък на подземния бос в Боровец, който от години не може да се продаде. Обявената цена от 5 млн. лева спира купувачите и дори международни бизнесмени не са готови да платят толкова пари. У нас Ангелина вече се е посъветвала с нейни доверени лица как да продаде и останалата си собственост.

Докато майка му се занимава с бизнес дела, Косьо-младши си почива след тежки кандидатстудентски изпити. Момчето е подало документи в едни от най-елитните университети в Европа и предстои да избере къде ще продължи образованието си.

 

Според близки до семейството синът на Самоковеца няма нищо общо с образа на баща си. Той е изключително образован и възпитан, израснал е в елитна среда в училищата, които е посещавал в Лондон и Виена. Димитров-младши сега завършва Американско интернационално училище, което се смята за едно от най-добрите и най-скъпите не само в Австрия, но и в цяла Европа.

Точно затова пази в пълна тайна самоличността си у нас. Косьо никъде не се представя като наследника на Димитров, дори напротив, понякога крие фамилията си да не бъде разпознат.

Макар да поддържа добри отношения със семейството на баща си в Самоков, момчето категорично отказва да остане да нощува при тях. Косьо-младши предпочита спокойно да се разхожда в София, без да бъде разпознат. Косьо се придвижвал необезпокоявано дори с градски транспорт. За разлика от него майка му не може да си позволи тази свобода и разполага с шофьор по време на престоя си в България.

Както "България Днес" вече писа, Ангелина отдавна напусна родния Самоков и след като прекара няколко години в Лондон, се установи във Виена. В австрийската столица официалната съпруга на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с когото са заедно вече няколко години. За него дори близките й не знаят почти нищо. Известно е само, че става дума за българин, но не е от родния й град.

Ангелина отдавна е инкогнито и в социалните мрежи. Тя не фигурира с официалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова. Липсват снимки и каквато и да е информация за личния й живот. Прави впечатление, че поддържа приятелски отношения с цялата фамилия на покойния си съпруг. Ангелина е приятелка с майката на Самоковеца Снежана и неговия брат Мартин.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до вдовицата, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството често пътува до екзотични дестинации.

Съпругата на Димитров спокойно може да си позволи луксозен начин на живот.

След смъртта на Самоковеца Ангелинка бе съдена за контрабанда на стойност близо 700 хиляди лева и пране на пари, но бе напълно оправдана през 2014 г. Веднага след това зaвeдe дeлo срещу България в Cтpacбypг. След дълъг процес европейските мaгиcтpaти й пpиcъдиxa 430 xиляди eвpo oбeзщeтeниe. C нaтpyпaлитe ce мeждyвpeмeннo лиxви cyмaтa, кoятo дъpжaвaтa изплaти нa вдoвицaтa, нарасна още повече. След делата Ангелина окончателно се пресели извън България.

Пред свои приятели в родния Самоков Ангелинка е споделила, че най-голямата й гордост е именно Косьо-младши. Тя се радвала на възможността да му осигури най-доброто образование и начин на живот далеч от имиджа на баща му. В първите си съзнателни години като тийнейджър Димитров-син дори трудно разбирал миналото на татко си.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: