"Куцо, кьораво и сакато" атакува Каменица "ФЕНкъп"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:13 / 12.05.2010
742
Рекордният брой от 205 отбора се записаха за участие в квалификациите на турнира за футболни привърженици „Каменица ФЕНкупа“. В предстоящия уикенд (15 и 16 май) всички тимове ще се сборят за 60-те квоти за основната схема. Квалификациите ще се проведат на стадион „Корабостроител“ под Аспарухов мост, чийто терен ще бъде разделен на четири малки игрища. Мачовете от финалния турнир са на 5 и 6 юни отново на същото място.
Сред участващите отбори отново има такива с много атрактивни имена. Най-сериозно впечатление прави тимът на „Куцо, кьораво и сакато“, а други от шеговитите наименования са „Фенчета на кенчета“, „Зелени камъни“, „Лаком за гол“, „Буре с барут“, „Хита на сезона“, „Мечо пух“, „Мечо пух ІІ“, „За фланелките сме тук“ и други. Екипите в основната схема за първи път ще бъдат на големия германски концерн „Адидас“. За първа година два отбора от кръга във Варна ще играят във финалния турнир. Мачовете от решителната фаза ще се проведат в Стара Загора.

Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).