Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наталия Симеонова се сдоби с дълго чакан документ
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 18.04.2023Коментари (0)2025
©
Макар отдавна вече да не ни радва от екрана, много от нас с нетърпение чакат Наталия Симеонова да се завърне в старото си амплоа - това на тв-водеща и разказвач на романтични истории.

Междувременно обаче любимата ни екранна блондинка предприе голяма стъпка в личния си живот . След дълги месеца, през които Наталия и бившият й мъж Денис Ризов нямали право да напускат САЩ, водещата най-после има мечтаната зелена карта.

С помощта на заветния документ вървят бленуваните за много имигранти права в САЩ, включително да работи там. Въпреки това, както и фактът, че мъжът й – продуцентът Денис Ризов, както и сестра й и племенницата й живеят в страната на неограничените възможности, къдрокосата блондинка, която празнува 53-тия си рожден ден на 10 февруари, няма никакво намерение да къса връзката с България. Напротив, феята на любовта, както я наричат покрай някогашното предаване "Море от любов", се бори за ново шоу в родния тв ефир. 

Освен това дъщеря й Виктория живее в България, така че няма как да не отсъства дълго.  Тъкмо благодарение на Вики, както я наричат на галено, Наталия и мъжът й Денис вече имат зелени карти. Девойката е родена в Тампа, Флорида, където е вторият дом на семейството. След като навършила пълнолетие според тамошните закони, а именно 21 години, Виктория подала петиция за зелени карти на родителите си. Докато чакали документите, Денис, познат още като бас китарист на рокгрупа "Ахат", и Наталия нямали право да напускат САЩ. За бившата тв водеща било изпитание, тъй като майка й и дъщеря й са в България. След шест месеца Наталия получила своя социално осигурителен номер, както и разрешителното си за работа в САЩ. Чак в началото на есента разполагала вече и със зелена карта. Така че цялото семейство успяло да се събере в България на 2 ноември, когато Виктория се дипломирала със специалност Психология в СУ "Св. Климент Охридски".

Младата дама планира да учи магистратура, като паралелно се занимава с музика. Вече 9 години тя пее автентичен български фолклор в хор "Нуша" и има своя група. "Не мога да си представя живота си без това пътуване", казва Наталия Симеонова за непрекъснатото прекосяване на разстоянието между България и САЩ. Гласяла се за него още от 1993 г. Тогава с Денис Ризов, малко след като станали гаджета, отишли за първи път в страната на неограничените възможности. По време на пътуването той я попитал къде ще живеят – там или в родината си. Наталия отвърнала, че не може да живее в САЩ, защото владее български език така, както никога няма да владее английски. "Докато е възможно, ще пътувам", казва водещата и при една от последните си медийни изяви. И допълва, че ако трябва да реши къде да живее трайно, веднага би избрала родината си.

Къдрокосата блондинка се надява да не й се налага да избира, тъй като в Ню Йорк живее сестра й, племенницата й е в Чикаго, а Денис прекарва повече време в Тампа, отколкото в България. Наталия и продуцентът не са се развели, както до неотдавна се твърдеше. Двамата не са предприемали тази крачка, дори когато се разделиха през 2005 г. Няколко години те бяха във влошени отношения, но постепенно възстановиха диалога помежду си. Днес Наталия и Денис, които се ожениха на 14 февруари, 1999 г., пак са заедно и неприятностите са зад гърба им.

Това, че мъжът й прекарва повече време в САЩ, изобщо не пречи на Наталия да крои планове за нов проект в родния ефир. Къдрокосата блондинка иска да прави предаване, в което оцелели и измъкнали се от домашното насилие ще споделят за пътя си, така че историите им да бъдат пример за други в подобна ситуация. Неотдавна тя разказа за проекта си и в интервю за "Уикенд". Наталия Симеонова има интерес към темата от 2005 г., когато направи кампанията "С Море от любов срещу домашното насилие". Тогава, а и покрай самото предаване "Море от любов", се оказало, че всяка четвърта история на раздяла е заради насилие. И обикновено Наталия била търсена за помощ от насилника. Тя научавала истината, когато разговаряла с партньорката му. Предвид задълбочаващият се проблем с домашното насилие, още повече и зачестилите случаи с фатален край, къдрокосата блондинка се е амбицирала да реализира идеята си за предаване, посветено на темата.

Любопитна подробност е, че Наталия, която е завършила журналистика в СУ "Св. Климент Охридски", мечтаела като малка да стане лекарка. В краен случай санитарка, казвала на майка си, само и само да работела в болница. Наталия винаги е била привлечена от идеята да помага на хората или поне да е близо до тези, които го правят. В крайна сметка тя сбъдва мечтата си, защото цели 10 години помага на двойки да възстановят отношенията си, така че любовта да възтържествува. След това пък известно време водеше "Предай нататък", в което фокусът беше върху правенето на добрини. "Наистина се опитвах да лекувам отношенията на хората", споделя Наталия във връзка с това, че "Море от любов" отдавна не е в тв ефира, но все още хората продължават да я наричат Феята на любовта. Прозвище, което определено й харесва.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: