Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Камелия и Елена Йончева – най-късните майки
Автор: Екип Varna24.bg 14:56 / 22.04.2023Коментари (0)1273
©
Фолкзвездата Камелия и журналистката и евродепутат Елена Йончева са станали майки на най-късна възраст в родния шоубизнес, установи проверка на "Телеграф“. Огън момичето изненада приятно своите почитатели, разкривайки, че най-накрая е станала майка. "Честит Великден. За нашето семейство е най-великият. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти, мило наше всичко", написа изпълнителката под миловидна снимка, която сподели в личния си профил във Фейсбук.

Певицата сбъдна мечтата си да стане майка на 52, тя никога не е криела, че темата с майчинството е деликатна за нея. "Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си", сподели преди време тя пред Нова в откровено интервю за Мон Дьо.

Изпълнителката неведнъж е споделяла, че заедно с мъжа до нея, Цветин, искат да станат родители. Двамата са заедно от 25 години, а наскоро официално обявиха, че имат брак, за който повечето им фенове дори не подозираха. През годините Камелия е споделяла, че трите й бременности са завършвали със спонтанни аборти преждевременно.

“Загубила си три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят", разказва в друго свое интервю тя навръх 50-ия си рожден ден. 

Щастие

Журналистката Елена Йончева също прояви смелост и стана майка на 51 години. През 2016 г. тя роди първото си дете - момченце на име Теодор. Упоритостта й бе възнаградена, а тя буквално се подмлади от щастие.

"Приятели, днес в 9 часа се роди Теодор. Нашият прекрасен юнак е 3 кг и 50 см. Очакваме да получава и да дарява много любов и доброта. Благодарни сме на екипа на "Майчин дом“, които помогнаха на Тео да се появи в този първи ден на пролетта", написа на стената си във Фейсбук тогава журналистката. Половинката до Йончева – Пламен, също е с дванадесет години по-млад от нея, но очевидно днес това не би могло да бъде пречка за семейни взаимоотношения. Двойката имала 6-годишна връзка, преди да се сдобие с наследник. Според светски клюкари дори те не вярвали, че Елена ще успее да забременее на тази възраст и вече обмисляли вариантите за осиновяване.  

Чертичка

19 години след първата си бременност Юлияна Дончева ражда второто си дете на 48 години. "Искам да дам кураж на всички жени, които след 40-годишна възраст имат смелостта да мечтаят да бъдат майки. Не се съобразявайте с общественото мнение и не разбирам защо се осъжда раждането на човешки живот независимо от това какви са родителите. Това е огромно щастие. При начина, по който вече се поддържат много жени, да се говори за възраст и ограничения е престъпно", казва по време на бременността си Юлияна по повод коментарите, които получава за втората си бременност. Това е подсилено и от допълнителната новина, че татко на бебето й е 17 години по-младият Станислав Недков-Стъки. Красавицата забременява инвитро. Самата тя споделя, че е преминала през няколко неуспешни опита, докато най-накрая не видяла заветната втора чертичка. Бебето на Юлияна се ражда след секцио с размери над 3 килограма. Малкият се казва Станислав и е кръстен на баща си. Дончева има още един голям син от първия си брак, а разликата между двамата братя е 19 години.

Птица бяла

На 43-годишна възраст ражда второто си дете Еми Стамболова. "Малко късно за нашите разбирания родих и първата, и втората си дъщеря, но тези бременности ме подмладиха и накараха да се чувствам истински щастлива“, коментира пред екип на "Телеграф“ певицата. Изпълнителката на култовата песен "Птица бяла“ споделя, че майчинството е най-важната й роля в момента, а всичко друго след двете й момичета може да почака. Еми открива мъжа на живота си в лицето на с 12 години по-младия Халид. В началото, когато двамата се запознават, чувала всякакви коментари, свързани с разликата във възрастта им. “Всички ми казваха, че това е обречена връзка. Но сме заедно вече 15 години“, разказва още тя и обяснява, че когато имаш по-млад мъж, няма как, трябва да му родиш деца. “Второто си дете родих, когато бях на 43. Имаше всякакви мнения, че съм луда да родя на тези години. Но за секунда не съжалявам“, откровено разказва тя. 

На 43 години ражда второто си дете и певицата Мария Илиева. "Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!", написа звездата в Инстаграм. Певицата стана майка за първи път на 40. Първородната й рожба е момче и е плод на връзката й с бившия футболист Георги Михайлов. Двамата се разделиха малко след раждането на момчето, но успяха да запазят добри отношения.

Чудо

На 41-годишна възраст роди второто си дете носителката на титлата "Мис България“ Ивайла Бакалова. Красавицата успя да скрие буквално до самото раждане, че е бременна, като отричаше, че ще става майка пред журналисти. Това е първо дете за нея и настоящата й половинка - бизнесмена Веселин Денков. Запознати разказват, че Бакалова е забременяла след няколко инвитро процедури. С половинката й много искали да си имат свое дете. Мис България има една голяма дъщеря на 20 години от връзката си с Румен Гайтански-Вълка. "В навечерието на най-светлия празник искам да благодаря за това прекрасно малко чудо. Мечтахме, чакахме те и силно вярвахме. Добре дошла, наша малка и прекрасна Вяра. Светли и благословени празници“, написа в профила си моделката и така съобщи новината, че е станала майка за втори път. 

Ицко Финци баща на 83 г., Иван Лечев - на 56

38-годишната режисьорка Лиза Боева дари с момиче своя съпруг - 83-годишния актьор Ицко Финци, през 2017 г. "Имаме си принцеса!", сподели тя. Актьорът има и син - известния актьор Самуел Финци, от първата си жена - пианистката Гина Табакова. Самуел е с 12 години по-възрастен от мащехата си, а разликата между Ицко и Лиза е цели 45 години. Само на 56 г. бе музикантът Иван Лечев, когато стана баща на малкия Константин. Половинката му Евгения Александрова, актриса и певица, е с 19 години по-млада от него, а любовта помежду им избухна по време на Music Idol. Макар Жени да е четвърта по ред законна съпруга на чаровния китарист на ФСБ, от предишните си бракове той има само един, вече голям син – Иван-младши, от ефектната мулатка Оля от бившата БГ естрадна група "Трамвай №5“.

Наоми и Бонд родители след 50

Наоми Кембъл посрещна първото си дете на 51 г. Супермоделът и актриса сподели радостната вест в Инстаграм, където публикува кадър, на който държи в ръка крачетата на новородено бебе, облечено с бяла рокля на флорални мотиви, която издава, че то е момиче. "Една прекрасна малка благословия ме избра за своя майка. Чувствам се толкова благословена и горда, че имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, които могат да опишат доживотната връзка, която сега ще споделям с теб, мое ангелче", гласи посланието на манекенката към поста й. Холивудската актриса Клои Севини роди първата си рожба на 45 години. Първородният син на двойката, кръстен Ваня Севини Макович, се роди в нюйоркската болница "Синай“. Актрисата споделя, че е изключително щастлива с Ваня, а раждането на детето е донесло съвсем нов смисъл в живота й. Актрисата Рейчъл Уайз стана майка за 2-ри път на 48-годишна възраст. От 50-годишния Бонд тя роди момиченце. Това е първото им общо дете.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: