Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сакото на наша известна певица не ставало да покрие дори бидон зеле на люлинска тераса
Автор: Екип Varna24.bg 20:27 / 22.04.2023Коментари (0)1648
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“:

Ева Веселинова - има ли пилот в самолета?

"Дами и господа, започваме снижаване и след малко ще кацнем на летище София“. Това ми говори този абсурден костюм, приличащ повече на униформа на стюардеса, отколкото облекло на известно телевизионно лице. Ева Веселинова има опит да изненадва с модни непривичности, но този път ме кара да питам има ли пилот в самолета и ако да, защо веднага не е съблякъл облеченото.

Синият цвят, златните копчета, кривата кройка, несъразмерните ръкави, всичко това извиква в мен съчувствие. Полата е вдигната високо, високо, а ръкавите са паднали толкова ниско. В пряк и преносен смисъл. Неравноделните плисета са като отпрани дъски на покрив, които пропускат дъждовната вода в хола. Момиче- стягай се.

Сакото на Любенов - тури му пепел

Кралицата на мрачните багри отново е пред очите ми. Днес Рут Колева се е облякла като багерист, комуто предстои първа среща с кранистка. Сакото е толкова ужасно, че не става да се покрие дори бидон зеле на люлинска тераса през декември. Как може да хрумне подобно облекло на жена, която инак се справя добре с професията си... Георги Любенов е съчетал сако пепел от рози с пепел в косите си.

Работата тук изобщо е – тури му пепел. Пищималчето в малкия джоб, слага в малкия си джоб цялата ми представа за мода. Смятам, че дори никой депутат не би отишъл така на сватбата си, била тя и в хоремага в село Мененкьово. Предлагам следващия път Рут Колева да опита комбинация на патладжанено вълнено сако, с груба будьоновска шапка в тъмнозелено, с шал на руска графиня и малко муниции за картечница, вместо гердан.

Принцеса Катарина блесна в блумарин

Родственицата на крал Чарлз Трети- принцеса Катарина е сред най-стилните титулувани персони в Лондон. Нейно Кралско Височество достига високите модни стандарти, особено в последно време, когато след диета възвърна линията си. Тя е очарователна, забавна а  с времето гардеробът и е превзет от бонбонени цветове. Гарнирани с ефектни бижута, тук преобладават тюркоазено, аметист и както в случая- елегантен блумарин. Първата братовчедка на новия крал на Англия и племенница на баща му, покойният принц Филип, не изневерява на традицията на майката на Чарлз, която се обличаше в привличащи погледа цветове. Принцеса Катарина вече е била в България, но в своя по-мрачен моден период.

Цветелина  облечена в консервена кутия?

Ако това беше цвят на спортен автомобил, бих възприел идеята. Цветът, всъщност, е много добър за кухненски шкафчета от 60-те, както и за фолио на шоколад. Но като дреха, някак си не ми се връзва. Този синтетичен блясък, извънземност и усещане за метал не са ми съотносими с едно фино момиче като Цветелина Янева. Там, където поло яката се среща с брадичката, имам усещането за гърло на току що отворена консервена кутия. Отпред, това лого е като лого на ТИР- толкова открояващо се, толкова затормозяващо върху гръдта на една жена. Снадката между горната и долната част на дрехата ми се струва груба, стойката издава безпокойство. Ръкавите са неестествено дълги, набрани, нещо като две змии, тръгнали на среща, но в насрещното.

Гери Никол, не прави повече така!

Тази пола с цвят на варел сигурно е била хубава, преди някой да я цепне отпред. Сходството с прохода Витиня е така примамливо, че ми се иска да се втурна с лилаво ламборгини навътре. Гери Никол е направила странен избор, в който ръкавите пък напомнят на мекушави връзки между бетонов възел и камион, който извозва бетона. Цялата сивота изпъква още по неестетично, в компанията на черното боди. Черното боди броди в предната част на певицата, раздирано и най-вече раздрано от противоречия. На този фон косите са нещо привлекателно, но мога да пратя една ножица да ги подкъси мъничко.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Лято 2024
Втора лига сезон 2023/24
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: