Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Камелия има бебе срещу 40 000 евро?
Автор: Екип Varna24.bg 16:45 / 23.04.2023Коментари (0)5154
©
Камелия вероятно е една от хилядите жени, успели да сбъднат мечтата си за дете чрез сурогатна майка в Украйна. Това се коментира усилено от Великден, когато обичаната фолкпевица, която празнува 52-ия си рожден ден на 10 януари, обяви неочаквано дори за най-близките си радостната вест, че с любимия й Цветин имат бебе. 

"Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко", сподели Камелия навръх празника, с което затвърди всеобщото мнение, че с Цветин са станали родители чрез сурогатна майка. Хитовата изпълнителка е намеквала, че изключва варианта да осинови дете. Освен това на снимката, която публикува в инстаграм, бебето, за което все още се пази в тайна дали е момченце или момиченце, изглежда твърде малко, за да е осиновено.

Причината да се допусне, че въпреки войната и всички съпътстващи рискове и обстоятелства, произтичащи от нея, Камелия е ползвала услугите на сурогатна майка тъкмо от Украйна, е, че това е една от държавите, в които процедурата е разрешена и законово регламентирана. Нещо повече, в Украйна т.нар. комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони. Най-често се ползват услугите на агенция. Цената може да е от порядъка на 30-40 000 евро, което минава даже за евтино в сравнение например със САЩ, където услугата може да достигне и 120 000 долара. Тези финансови пакети обхващат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки. Говори се, че най-често жените, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават около 15 000 евро.

Бизнес моделът продължава и по време на войната, въпреки трудностите. Хиляди двойки от различни краища на света и днес очакват да приберат своите деца, родени от сурогатни майки в Украйна. В интернет може да се открие подробна информация, касаеща сурогатното майчинство в тази държава, според която още в акта за раждане на детето се вписват имената на получаващите родители.

Според източник на "Уикенд", огромно съдействие на Камелия и Цветин е оказал столичния фотограф Костадин Кръстев-Коко. Самият той заедно с партньора си от същия пол преди 2 години се сдобили с дете от сурогатна майка в Украйна. Вече минал по този път, Коко помогнал и на певицата да сбъдне мечтата си.

Сърдечни благодарности от почти всички колеги и от стотици почитатели заваляха в инстаграм профила на Камелия, когато навръх Великден сподели радостната вест, че с Цветин се радват на бебе. Над 40 000 харесвания има публикацията на певицата само в тази социална мрежа. Не е изненада, предвид че всички са наясно с борбата на Камелия и Цветин, които са съпрузи от 7 години, както стана ясно наскоро, да станат родители.

"Малко хора, дори и родителите ми не знаят целия път, който съм минала, защото много неща съм спестила. Чисто емоционално, хормонално, ако някога опиша през какво съм минала никой няма да повярва, че мога да изглеждам така или да не съм се бъгнала, да не съм с всичкия си", сподели Камелия през 2021г. в интервю пред Мон Дьо за Нова тв. Тогава хитовата певица разкри, че е изгубила три бременности.

"Надеждите ти рухват. В началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. Така че в тази посока аз направих всичко. И ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам", каза Камелия тогава.

По този дълъг и мъчителен път тя преминала през болка, обвинения, озлобление към околните. Най-тежкият й момент бил, когато се наложило да направи аборт на рождения си ден. Била бременна с близнаци.

Днес в дома на хитовата певица най-сетне има детенце. Любимият й Цветин, с когото са заедно от 25 години, посрещна рождения си ден вече като баща. "Честит рожден ден, любими. Ти си моето момче, моят съпруг и моята половина. Бъди жив и здрав, и бъди най-щастливият тати. Обичам те", пожела му Камелия.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: