Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Големите клубове обмислят нова Висша лига
Автор: Екип Varna24.bg 17:27 / 27.05.2010Коментари (31)1001
© Varna24.bg
Големите клубове в България обмислят вариант да се отделят и да оформят нова Висша лига. Това стана ясно по време и след днешното Общо събрание на Професионалната футболна лига. Идеята бе споделена от собственика на Черноморец Митко Събев. Той изказа това становище, след като стана ясно, че клубовете отново няма да приемат идеята за намаляване на групата на 10 или 12 отбора.

„Накрая ще се наложи да се отделим в нова група", каза пред всички Събев.

След края на заседанието собственикът на Черноморец разговаря с хората на Литекс Трифон Попов и представителя на ЦСКА Димитър Димитров. Самият Димитров призна, че са обсъждали подобен вариант. Финансовият директор на Левски Константин Баждеков не пожела да изкаже конкретно мнение по идеята на Митко Събев.

Президентът на ПФЛ Валентин Михов също не бе особено доволен от решението на клубовете да не променят формата на първенството. Михов също подкрепи идеята за 10 отбора, като според запознати също ще приеме решението на Митко Събев за създаването на Висша лига. Очаква се, ако това не се случи Валентин Михов да напусне ПФЛ.

Източник: Gong.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
САБЕВ НАРКОМАН АЛЕ АЛЕ КОГА ЧЕРНОМОРЕЦ СТАНА ГОЛЯМ ОТБОР ЕГАТИ ПСИХОПАТА
0
 
 
Абе вие на тъпи ли се правите или сте си такива?Как пък с изключение на един -двама не прочетох нещо като хората.Наистина ли не разбирате,че само така ще има мачове на добро ниво,след като в тази лига влязат отбори със стабилен финансов гръб.Какви са тези глупости за публиката.Ами като се играят добри мачове тя публиката ще се върне по стадионите.Какво ми дрънкате за Дунав,Спетак и тем подобни.Да си намират стабилен спонсор,да градят нещо,да влизат във "лига максимум от 10 отбора " и да стават първи.Как може смешковци като Любимец(чух за тях като опляскаха нашите плебеи) да имат някакъв глас след като,както каза Събев,не плащат даже и членски внос?
0
 
 
абе я вижте къде играят отборите в А група, сега и Академик.....ами хайде не си затваряйте очите и признайте трябва да има опвече отбори като черноморец за да върви футбола ни напред!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 28.05.2010 г.
+1
 
 
те хубаво влязоха Академик в А група ама сега как ще се разберат кой ще играе на националния като ЦСКА , Локо СФ и Славия(може би) също искат да играят там , някой от шопските отбори ще се наложи да играе извън София , а като гледам тев с столицата почти нямат публика пък какво остава като са навънка през целия сезон
-2
 
 
Да бе и аз така викам имаме си 4 шопски отбора сега дойде още един-академик...и кво 5 шопски+акули тича латекс и кво праим?!Съгласен съм ама и останалите 4 да са от ВЕЛИКИЯ ПЛОВДИВ!Така може!
0
 
 
Друго си е да гледаме "мега дербито" Славия-Локо СФ пред 80 човека заедно с официалните лица....при това да го гледаме четири пъти в годината.....аааа не, мерси,хубавото на днешно време че с едно превключване на дистанционното и 90% от феновете ще си го решим този проблем като си пуснем мач от Английската Висша(наистина висша) лига...а на мен не ми пречи да си ходя и Б-група на мачове на любимия отбор,както смятам че ще ходят и феновете на Ботев,Берое,Миньор....то така или иначе с това БФС не виждам как някой от нашите отбори ще бъде допуснат да играе за евротурнирите....
-1
 
 
Няма смисъл от намаляне, толкова стигат. Да не повтарям написаното под мен в предния коментар. С 14 отбора нищо не постигнахме и ги върнаха на 16. Б групата само не съм съгласен от 2 източна и западна. Там е по добре да са 20 отбора в една група А и това разпределение Изток/ запад...без коментар. Големите градове са в източна България Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора...а на зaпaд какво само София. Ако беше Север/Юг щеше да е по добре
0
 
 
е са толкова жалки и смешни отборчетата от България, че направо нямам думи да го опиша колко са зле и стадионите им и играчите им и самите отбори, а феновете същи са им големи лумпени .. каква висша лига ще ми направят .. ни 1 отбор не става от тая смешна държава .. всяка година ни смазват от бой в Европа и къде ли не .. тука някакви си левскита, цска, литекс и разни други ми се кефят, като спечелят жалката титла на България и първенството и си мислят, че са някакви богове .. гаргите си се сравняват с гарги .. от тях орли няма да стане никога .. бати смешния футбол .. дразните ме вие, които го гледате и само се храните и обиждате, заради тая смешка .. висша лига ще ми правят хахахаха
0
 
 
Няма смислъл от такава идея!Видя се много добре,че в България това не доведе до никъде.Преди няколко сезона,уж да е много интересно,направиха формула най-добрите 6 отбора да играят по още 2 пъти помежду си.Общо 4 през сезона.И какво стана?Докарахме я до там,че на мач Цска-Левски да има по 200 човека!Истината е че трябват пари и нищо друго!Няма значение колко са отборите.
+1
 
 
вървете в Ахелой да гледате мача... е*ахти и наговорката в тая окръжна група.... Е това е интересно Вихър Айтос във В-група. продажници са тея в Камено от село Русокастро
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: