Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цвети от Hell's kitchen го закъса за бала
Автор: Екип Varna24.bg 09:40 / 16.05.2023Коментари (0)1368
©
"Сготвих вкъщи заек по ловджийски и тати каза, че е по-добър от този на мама“, споделя абитуриентката от Враца

Цветомира е най-младият и определено най-забавният участник в пети сезон на "Хелс Китчън“. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град, пише Минаха години.

Амбицията й е един ден да има собствен ресторант и да стане милионерка. В краен случай – да се омъжи за милионер. Девойката спечели симпатиите на зрителите със своето непринудено поведение и забавни моменти в кухнята, а след един от епизодите цялото й семейство развълнува зрителите на Нова телевизия.

Отборът на младите гостува в дома на Цвети във Враца, където бяха посрещнати от майката и бащата на ученичката – Мариан и Донка.

Донка показа, че е страхотен кулинар и се представи с любимите ястия на дъщеря си – домашна питка и сарми с пържоли, а за десерт и бисквитена торта. Родителите на Цвети се пошегуваха, че най-важното нещо на трапезата е "огнената вода“ – домашната ракия, която двамата приготвят.

"Дано съотборниците на Цветка да пият“, пошегува се баща й.

Майката на Цвети сподели, че любовта към готвенето идва от нея. А първата й сготвена супа била, когато Цвети е едва в 4-ти клас. Донка разкри още, че бабата на Цвети също е много добър готвач и явно страстта към добре приготвената храна се предава по наследство.

Всъщност майката на Цвети я накарала да участва в състезанието. По телевизията вървяла реклама за предаването и тя й казала да се запише, но Цвети отвърнала, че там ходят професионални готвачи от чужбина, но майка й я убедила, че търсят и "хоби готвачи“. Съгласила се, но била сигурна, че никой няма да я извика. Когато й се обадили за първото прослушване, Цвети била в училище. Имала колебания дали да отиде, но в крайна сметка го направила. На вторите проби готвили пъдпъдък. Тя се притеснила много, защото нямала опит с такава птица дотогава. Решила да я комбинира с репички и мус от авокадо – все неща, които правила в училище.

Цвети, която напусна състезанието, сподели, че конкурентите й са станали като семейство и много плакала за това, че се разделя с тях. След като се прибрала, показала първо на семейството си какво е научила. Направила заек по ловджийски и баща й казал, че е по-добър от този на майка й. Научила е много техники и сега ги прилага.

За предстоящия си бал чаровната девойка няма кавалер, но вече знае каква ще е роклята й, която ще бъде розова, украсена с камъни и пера.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: