Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големият победител в Hell’s Kitchen стяга сватба, вижте булката
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 17.05.2023Коментари (0)3243
Големият победител в най-гледаното кулинарно риалити в ефира на NOVA - Hell’s Kitchen България, e Станислав Иванов. Шампионът от Перник гостува в студиото на "На кафе“, където разказа повече за емоциите и успехите в предаването.

Той признава, че не крие чувствата си и винаги показва това, което му е на сърцето. Казва, че никога не е крил радостта си от собствените си успехи и на тези на конкурентите си. От добър сладкар, Станислав се превърна в кулинар виртуоз и на финала спечели голямата награда от 100 000 лева.

"За всеки свой успех съм се борил със зъби и нокти. В началото не влязох с идеята да спечеля, но се случи нещо след първите предизвикателства. Една сутрин се събудих и се почувствах силно пристрастен към победата. След това се будех всеки ден с огромна мотивация и давах максимума от себе си“, разказа Станислав пред Гала за промяната, настъпила по време на предаването.

"Спечелих зрителите с това, че съм себе си. Не бях фалшив и показах уменията си. Важното е, че когато искаш нещо, можеш и трябва да го постигнеш", каза още Станислав.

Победителят разкри още, че зад перфектната му физика, се крият много усилия. Дълги години се е занимавал професионално с джудо и самбо. Учил е в спортното училище в гр. Сливен и е тренирал ежедневно. Мнението му е, че спортът е здраве.

"В Hell’s Kitchen имах малко време да обърна внимание на себе си и да спортувам. Бях концентриран в играта. Мислех за следващия ден и за това как трябва да изглеждат чиниите ми. С Васил тренирахме с бутилки вода. Правехме лицеви опори и коремни преси“, обяснява Станислав.

"Аз не бях конфликтен. Имах няколко караници с Кристиан и Асен, но това е с любов към тях и от спортна злоба. Голям приятел ми остана Иван, който си тръгна рано от предаването. Той ми даде бащински съвет и това ме докосна много. За мен бащата е този, който дава сила на семейството и стои зад него. Също така приятели останахме и с Васко. През тези три месеца най-големият ми опонент бе Виолета. С нея се състезавахме как по-добре да ни изглеждат чиниите. При Кристиан бе по-груба спортна злоба и всяка сутрин ставах с целта да го бия на всякакви предизвикателства. Той възбуди у мен този хъс за победа“, коментира Станислав останалите участници в риалитито.

"Научих много от Hell’s Kitchen. Видях много техники и се стремях да печеля мастер класовете. Влязох в предаването с не много умения, но имах най-важното – любовта към готвенето. Уменията ги придобиваш във времето. Влюбих се в красивите чинии. Това да плейтна най-добрата чиния и да видя щастието в хората, значи много за мен“, признава той.

Победителят разказва, че обикновено прекарва дните си в работа и тренировки. Малко време му остава за ресторанти и дискотеки. Затова и изолацията в Hell’s Kitchen - без телефони и информация, го кара да осъзнае, че трябва да обръща повече внимание на хората около себе си и да се забавлява.

Защо посвещава победата на баща си?

След смъртта на баща му, на Станислав се налага да порасне и да промени мирогледа си. Налага се да стъпи на краката си и да се погрижи за семейството си. Загубата го прави силен и го научава да не се отказва от нищо, което се изпречва на пътя му. Всяка сутрин си е обещавал, че ще се бори в името на баща си. На него посвещава и победата си в Hell's Kitchen. За него предаването е не само училище за кулинария, но и емоция, място, където да откриеш себе си.

"В Hell’s Kitchen намерих част от себе си, която в реалния живот няма как да открия. Семейството ни дълги години имаше ресторанти по морето. Майка ми беше главен готвач във всеки един ресторант. Тя ме вкара в кухнята – бях в студена кухня. Не си харесвах професията. Трябваше да режа зеленчуци и да правя заготовки за топла кухня. А мислите ми бяха за плажове и дискотеки. Имаше скандали за почивките. Но един ден майка ми ме запита кой е пътят ми. Замислих се и осъзнах, че пътят ми е в това, което правя. Колкото и да не си го признавах, се оказва, че обожавам да готвя. Усещах любовта в приготвянето на десертите. Отдава ми се и започнах психически да разпускам, докато ги готвя. При тях въображението е огромно. Правех и клипчета в TikTok“, разказва Станислав.

За предложението за брак

"Не бях сигурна, но имах подозрения, че ще ми предложи. Бяхме на почивка в Позитано, Италия. Разхождахме се из тесните улички и беше странно, че той, който няма умора, непрекъснато искаше да спираме да си почива. Събираше смелост и на едно място, за перфектната снимка, извади пръстен от раницата си, а аз изпаднах в шок. Трябваше ми време докато кажа "да“, разказва годеницата му Божидара, която е най-голямата му фенка и от ден първи е вярвала в победата му.

"Притесних се, че не съм уцелил точния момент. Тя беше като камък през цялото време. Бях си планирал предложението, но търсех точния момент, защото исках да стане романтично. Аз съм романтична натура. Обичам такива моменти, които остават за цял живот, с красив спомен. Три дни преди пътуването носех пръстена с мен непрекъснато. Но се колебаех цели три дни. На третия ден писах на майка ми за съвет. Тя ми отговори да съм по-сериозен и да не чакам с предложението. Бях изгубил ума и дума, бях много притеснен. Но след участието ми в Hell’s Kitchen нямам никакви притеснения“, допълва кулинарят.

Тъй като Станислав е бил ангажиран в кулинарното риалити, годеницата му Божидара се заема с организацията на предстоящата им сватба. И двамата са на мнение, че искат морска сватба, която е планирана за лятото. Предстои изборът на булчинска рокля, а за кум е поканен Иван, приятелят му от Hell’s Kitchen.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: