ФЕНкупата е във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:32 / 04.06.2010
577
Този уикенд във Варна ще се проведе шестият полуфинален зонален кръг от „Каменица ФЕНкупа 2010“ - първият у нас шампионат по футбол за непрофесионалисти. В надпреварата за регионален победител участват общо 64 отбора – 56 от Варна и 8 от Добрич. Официалното откриване е от 12 ч. в събота на стадион «Корабостроител»от кмета на града Кирил Йорданов.
Веднага след официалното откриване ще започне и традиционният за «Каменица ФЕНкупа 2010» демонстрационен мач. Приятелската среща ще изправи един срещу друг сборен отбор на ветерани от «Черно море» и «Спартак» срещу този на варненските медии.
С екипи на престижната марка Аdidas ще играят всички тимове в срещите в събота и неделя. Класиралите се за Големия финал ще се борят за титлата национален шампион в професионални екипи на марката - същите, с които играят техните любими отбори в големите европейски клубове.
Традиционно всички участници в „Каменица ФЕНкупа 2010“ ще се забавляват и с емблематичната за Шампионата игра „Точен шут”. Този от тях, доказал, че е с най-точен мерник, ще спечели 365 литра „Каменица“. Участниците в „Каменица ФЕНкупа 2010“ във Варна ще тестват футболните си умения и в новата игра „Играй с вратаря”. Тя ще им даде възможност да опитат да отбележат гол във вратата на Красимир Зафиров – бивш вратар на „Спартак“ (Варна) и националния отбор. Ще бъдат отличени още най-добър вратар, най-атрактивен играч и най-спортсменски отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).