Евробоец спецели Каменицата във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:59 / 07.06.2010
734
Отборът на "Евробоец" е регионалният победител в полуфиналния зонален кръг на "Каменица ФЕНкупа 2010“ във Варна. Събитието се проведе на стадион "Корабостроител" този уикенд и събра истинските фенове на футбола и качествената бира. "Евробоец" извоюва първото място след оспорван двубой с ГСВ "Блъсков" и победа с 2:1. Победителите бяха наградени лично от бившия шеф на футболните съдии Димо Момиров. На трето място се класира тимът "Маниаците", а на четвърто е "Буре с барут".
Бившият вратар на "Спартак" (Варна) и на Младежкия национален отбор Георги Арнаудов беше сериозно предизвикателство за всички участници, които пожелаха да тестват футболните си умения в надпреварата "Играй с вратаря". Опитите на феновете да вкарат гол във вратата на футболния ветеран обаче не бяха увенчани с успех и така наградата грабна именно Георги Арнаудов.
Сред останалите индивидуални награди МФК "Тича" беше отличен за най-спортсменски отбор. Станислав Пейчев от ГСВ "Блъсков" получи наградата "Най-добър вратар". За най-атрактивен състезател на шампионата във Варна беше избран Цветомир Димитров от "Евробоец".
За финалния турнир "Каменица ФЕНкупа 2010“ се класира не само победителят, но и финалистът.
Надпреварата бе открита с традиционен мач между журналисти и ветерани от "Черно море“ и "Спартак“. Бившите футболисти победиха с 1:0 с попадение на Живко Господинов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).