Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Аматьори срещат професионалисти във Варна от 18 до 20 юни
Автор: Екип Varna24.bg 20:54 / 08.06.2010Коментари (1)724
©
"Аматьори срещат професионалисти" във Варна ще се проведе на 18-20 юни в спортно-развлекателен комплекс "Младост". До момента заявка в интернет страницата на "Ариана" за турнира във Варна са подали над 200 отбора. За да бъдат допуснати до игра, те трябва да потвърдят регистрацията си чрез заявление и заплащане на необходимата такса за участие (5 лева на играч). Записването във Варна се осъществява единствено в Зоналния съвет на БФС на пл. Симеон 1, Юнашки салон с краен срок 12 юни, неделя (включително). Специална подкрепа на турнира на "Ариана" оказва бившият професионален футболист и доскорошен старши треньор на Черно Море – Никола Спасов. Той ще подкрепи "Аматьори срещат професионалисти" като с негово съдействие ще бъде отличен най-талантливият непрофесионален играч в турнира във Варна. В присъствието на старши бранд мениджъра на "Ариана" – Добрин Бакърджиев, Благой Калфов – председател на зоналния съвет на БФС във Варна, Никола Спасов и Борислав Лучев, представител на маркетинг агенцията на БФС – SPORTFIVE, бяха обявени датите на "Аматьори срещат професионалисти" в града и представени спортните екипи за участниците. На всеки записал се отбор "Ариана" предоставя специално изработен за турнира екип от Uhlsport (официален производител на екипите на "ЦСКА" и "Левски"). Варна е един от 10-те града, в които за първа година се провежда аматьорският футболен турнир на "Ариана". Отборът–победител за града ще играе финал срещу останалите 9 регионални победители за голямата награда на "Аматьори срещат професионалисти" – мач срещу "Литекс", шампион на България за 2010 година. В "Аматьори срещат професионалисти" могат да се включат любители на футбола от цяла България. От всеки град ще бъдат излъчени на квалификации аматьорски отбори, които ще се класират за полуфиналите. "Аматьори срещат професионалисти" вече излъчи победители за Благоевград, Стара Загора, Пловдив, София, Плевен и Шумен. Този уикенд предстои регионален турнир в Русе, а следващият е във Варна. След разиграване на срещи между най-добрите непрофесионални отбори, в края на юли ще стане известно името на аматьорския футболен отбор, победител в първенството на най-продаваната марка бира за 2009 год.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 08.06.2010 г.
0
 
 
Най л*йняната бира, в т.ч. "ШОуменско" и "Боуярка" правят футболен турнир. Да бе да.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: