Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любо Киров и Молец са големите победители на БГ Радио
Автор: Екип Varna24.bg 17:02 / 28.05.2023Коментари (0)1046
© Нова тв
На 27 май бяха раздадени наградите на БГ Радио, които са и най-ценните за гилдия в страната ни. Големите победители са "Молец" с цели 4 награди – за дует, трио, дебют и текст. Певецът Любо Киров взима статуетки за БГ албум и БГ изпълнител. Алма и Миро също си тръгват с две награди – за компилация и БГ песен, а певица на годината е Михаела Маринова. Наградата "Най-големият български поп изпълнител за всички времена“ на церемонията получи гранд дамата на българската музика – Лили Иванова, която от сцената благодари с думите: "Най-скъпата ми награда сте вие, моята публика!“

"Албумът е готина награда, защото е за много песни, събрани в едно. Тя е за периода, който съм отделил от живота си, за да събера музика и много хора да се припознаят в нея. А аз съм вложил сърцето си в нея. Ако правиш това, което харесваш, не можеш да го направиш без сърце. Публиката е взискателна и може веднага да разбере дали изпълнителят е искрен или не“, признава Любо Киров, получил статуетки за БГ изпълнител и БГ албум.

"Чувствам се прекрасно и уютно в Пловдив. Организаторите от БГ радио се стараят да правят церемонията все по-красива и бляскава. За мен, най-голямата награда е любовта и признанието на хората. Това е най-голямата мотивация и двигател. Да достигна до сърцата на хората, няма по-голямо признание от това. Наградите са някакъв вид комплимент за това, което си направил и труда, който си положил. Церемониите съществуват в цял свят, за да може ние изпълнителите да се съберем и да празнуваме, както го направихме тази вечер“, споделя емоциите си Михаела Маринова.

"Всичко беше неочаквано и много бързо се случи тази песен. Щастлива съм, че хората са реагирали по такъв начин към нея. Аз не пея много на български, но Миро повярва в мен и в гласа ми. Повярвах в песента, когато остана на първо място в класацията. Щастлива съм, че повече българи вече ме разпознават“, разказва след церемонията Алма, получила статуетка за компилация и БГ песен.

Големият победител на церемонията е "Молец“. Те са млади, различни и изключително талантливи. Групата е сред най-ярките сензации в България през последните години.

"Отидохме с позитивна нагласа, но спечелихме за клип на година, а също така и за БГ текст. Последната е с най-голяма тежест за нас. Благодарни сме, че българският народ ни е гласувал доверие. Взехме 4 награди, като освен изброените получихме статуетки за дуо и дебют“, коментират пред Нова тв успеха и наградите на церемонията, провела се в Пловдив.

"Пеем от година и половина заедно и може би зрителите ни виждат за първи път лицата. От скоро сме на сцената и пишем албум в момента. Планираме да направим обиколка на страната през лятото, като ще започнем от края на юни в София с 5000 човека публика. Развълнувани сме и сме приготвили едно грандиозно събитие. Познаваме сме от малки, но не сме братя. Гонили сме се в музикално отношение, но в един момент се събрахме и започнахме да правим заедно музика“, разказват Крис Макаров и Юлиян Славчев.

"Естествено следствие е това, което ти е в сърцето да отиде и на листа. Няма как да избягаме от това, което ни вълнува горещо“, коментират темите, застъпени в песните им.

"Опитваме се да вкараме една многопластовост на текстовете ни и това ще си проличи и в албума, който пишем в момента. Искаме всеки един човек да има какво да си вземе и открие в тях. Надявам се хората да го усетят в предстоящия ни проект“, разказват повече за хита им "7 дни"



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: