Над 1000 участват в турнира на "Ариана"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:23 / 18.06.2010
847
Вчера в 18.00 часа съдийският сигнал постави началото на регионалния кръг в турнира "Аматьори срещат професионалисти" във Варна. В рамките на турнира на игрищата на спортно-развлекателен комплекс "Младост" 99 отбора с повече от 1000 непрофесионални футболисти ще играят за купата на "Ариана". Шампионът на Варна ще се класира за националния финал на турнира, а победителят в "Аматьори срещат професионалисти" ще играе срещу "Литекс" – шампион на България за 2010 година.

Поради големия интерес към "Аматьори срещат професионалисти", организаторите от "Ариана" със съдействието на Българския футболен съюз и Общински спортно-развлекателен комплекс "Младост" увеличиха дните за провеждане на турнира, с което дадоха възможност на допълнителни 24 отбора да вземат участие. Така инициативата за първи път ще се проведе в рамките на 4 дни.

Турнирът на "Ариана" стартира в четвъртък с квалификации за записалите се допълнително отбори и ще приключи в неделя с финалните мачове. В четвъртък паралелно със старта на турнира се проведе и техническата конференция за първоначално записалите се 76 тима. Чрез пълен жребий на нея бяха определени оборите, които в петък играят за директна елиминация и тези, които отиват директно в груповите фази в събота.

В неделя на игрищата на спортно-развлекателен комплекс "Младост" ще излязат всички, достигнали до 1/8 финал. Отборите се разпределят на 4 терена, като победителите от всеки играят един срещу друг. Решаващият финален мач, който ще отличи шампиона за Варна, ще се играе в неделя (20 юни) от 15.40 ч. Лицето на турнира Краси Радков, както и до момента, ще има задачата да подкрепя и мотивира всички аматьори, за да победят в регионалния финал. Първото място ще бъде наградено лично от кмета на град Варна – Кирил Йорданов. Специално за Варна, по инициатива на бившия професионален играч и треньор Никола Спасов, ще бъде избран и най-талантливия играч за "Аматьори срещат професионалисти" в града. Организаторите са предвидили и индивидуални награди за участниците.

Достъпът до турнира за агитките на състезаващите се отбори и любителите на бирата е свободен! "Ариана" предизвиква всички да измерят точността на удара си и да демонстрират своите финтове с топката на футболните игри на турнира. Много награди и специална томбола очакват всички фенове.

За да бъдат в течение с най-актуалната информация за "Аматьори срещат професионалисти" и любопитни спортни новини, футболните фенове могат да посетят официалния сайт: www.ariana.bg и фейсбук страницата на марката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).