Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рапарът Енчев не се сдържа след лична трагедия: Всички вие, боклуци, убихте моя баща!
Автор: Екип Varna24.bg 22:26 / 16.06.2023Коментари (0)3459
©
Георги Енчев, познат ни от хитовото дуо Румънеца и Енчев, сподели за огромна семейна трагедия. Преди броени дни е загубил баща си, а той хвърля сериозни обвинения към хората, които са спомогнали за този фатален край. 

Известният изпълнител е доста краен в изказа си и не спестява нищо на никого. Случилото се е потресаващо, но сис сигурност има и други хора в неговото положение, както си личи и от коментарите в мрежата под неговите думи. 

"Татко си отиде, без да мога да прегърна най-добрия и мил човек, който съм срещал, без да можем да се сбогуваме! От месеци все се канех да излезем някъде само двамата, по мъжки, да му кажа колко го обичам и да му благодаря за всичко, че ме отгледа и възпита, че продължава да ми помага и да се грижи за внуците!

И сега държа един лист хартия с печата на общината! Не бъдете такива глупаци като мен, ако обичате някой му го кажете веднага, и всеки ден, направете нещо мило за него, докато можете! После е само една неописуема болка", съветва той приятелите си в мрежата.

Няколко часа по-късно събра смелост да разкаже какво точно се е случило и да излее цялата си гняв към виновниците той да загуби баща си. 

"Сърцето ми е пълно с болка и гняв, като много искам да “благодаря" на една група субекти, които имаха решаващ принос татко да се разболее и да го няма!

Искам да “благодаря" на шефа на Сердика Добрич, който преди доста години спря без причина да плаща млякото на татко, който имаше ферма, като по този начин кредитът му стана изискуем и в последствие му взеха всичко. Същия този мега бос сигурно мутрее с черната си “Г" класа, а татко се разболя и го няма! Благодаря ти, мутро!

Благодаря на Насърчителна банка, сега ББР - Българска банка за развитие, която му отпусна 150к кредит с 30к рушвет за банкерчето. Татко не си купи скъпи коли, а 60 крави от Австрия, бях дете и му превеждах от немски! Когато мутрата от Сердика спря да му плаща млякото, същата НАСЪРЧИТЕЛНА банка вместо да помогне на един честен български земеделец, го доубива като завежда дело за целия кредит да се върне до 2 месеца.

Банката в последствие подкупва добричкия адвокат на татко, който не обжалва изфабрикувана втора оценка на имуществото му и така за кредит 150к минус 30к подкуп банката прибра 20 дка стопанство в Добрич с 3 сгради вътре, трактор, комбайна, два апартамента и вероятно и всичко в стопанството! Взеха му и колата и остана да дължи 50000лв. Вие преценете! Бг правосъдие, бг действителност! Аз бях на 18 г. и нищо не можех да направя. ББР- банката, която подкрепяла българския бизнес.

Да, татко се разболя от диабет, човек възпитан в миналия морал, не можа да преживее всичките мръсотии на прехода! Приятелите му ще потвърдят, а той имаше повече приятели отколкото номера аз имам в телефона си! Всички го обичаха!

“Благодаря" на псевдо лекарите в Пирогов спешната болница, когато миналия декември го заведох в безпомощно състояние, 20 мин. стояхме на входа, без никой да ни обърне внимание, след като започнах да викам за лекар, излезе една мърша с очила и взе да ме пита какво му било кръвното, а той се изкривил, не може да говори, трепери, на умирачка, една друга в друг кабинет вика: Кво ми го водите? той се изпуснал! И това се нарича спешна помощ?!

Това са лекари, нищо хуманно, нищо спешно! Тате, прости ми за думите, но тази държава, която толкова обичаше, не се погрижи за теб с 395 лв. пенсия щото били загубени документите от комунизма доказващи правото ти на нормална пенсия! След 2 седмици лечение в Пирогов се оказва, че никой не си е направил труда да направи скенер и да се види, че татко е претърпял лек инсулт, което в последствие води до втори смъртоносен, защото така наречените лекари не ги е*е! За тях е поредния дъртак, който му е време да разчисти терена! Водиш човек в безпомощно състояние и Пирогов за 2 седмици не откриват инсулт и не се вземат никакви мерки!

Всички вие, боклуци, убихте моя баща, той се казва Енчо Енчев и е велик, защото беше честен, работлив и голяма душа дори с непознатите, не като вас измекяри! Господ вижда", пише Енчев в социалните мрежи.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: