Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Пикадили е шампион в турнира на Ариана за Варна
Автор: Екип Varna24.bg 20:29 / 20.06.2010Коментари (3)2177
© Ariana.bg
Варна има своя регионален шампион в турнира "Аматьори срещат професионалисти". След изключително напрегнат мач и победа от 4:2 след дузпи (редовно време 0:0) над тима на "Ъндър дъ гън", "Пикадили" грабнаха купата на "Ариана" в морската столица. В челните места се наредиха отборът на "Устрем" с 3-то място, 4-ти са "Планекс", като резултатът от тяхната среща на малкия финал бе 2:1. Варненският шампион ще играе срещу по
© Ariana.bg
бедителите на другите 9 града, в които се провежда турнирът на "Ариана". Покровителят на българския футболист-аматьор Краси Радков награди с медали варненските финалисти.
Преди това се състоя двубой между организаторите на турнира и варненските спортни журналисти. В него организаторите успяха да победят с 3:2. За журналистите точни бяха Йордан Фотев и Адриан Добрев, а останалите в състава бяха Краси Николов, Иван Даскалов, Хари Касабов, Екатерин Дончев, Доб
© Ariana.bg
ри Атанасов, Петър Дойкински, Пламен Енев, Александър Георгиев, Ганчо Ганчев и Тодор Георгиев.
Кметът на град Варна – Кирил Йорданов, бе специален гост на церемонията по награждаване. Като домакин той не скри радостта си от организирането на значими за Варна инициативи и оцени турнира като едно от важните за града спортни събития. Г-н Йорданов връчи лично купата на победителите и пожела успех на отбора на националните квалификации в "Аматьори срещат професионалисти".

 

Бившият професионален футболист и треньор Никола Спасов обяви най-талантливия футболист на турнира във Варна – Марин Димитров, капитан на отбора шампион за града. Марин Димитров бе избран и за топ играч в "Аматьори срещат професионалисти" Варна. Той получава като награда невероятната възможност да наблюдава тренировките и квалификационния мач на "Литекс" за Шампионска лига. Организаторите бяха предвидили индивидуални награди и за голмайстор – Димитър Кръстев от "Планекс" с 12 вкарани гола и за феърплей играч – Николай Филатов от "Ъндър дъ гън".

 
Отборът "Пикадили" бе осмият от регионалните шампиони в "Аматьори срещат професионалисти". Ясните съперници на варненския тим до момента са отборите на "Атлетик Грамада" (Благоевград), "Ивис" (Стара Загора), "Шампионите" (Пловдив), "Бригада" (София), "Централ Мол" (Плевен), "Трите мечки" (Шумен) и "Адвокати" (Русе). В началото на юли ще станат ясни победителите от Бургас и Хасково. Наградата, която най-продаваната марка бира за 2009 "Ариана" присъжда на победителя, е среща с "Литекс" шампион на България за 2010 година. Датата на големия финал ще бъде обявена след последния регионален турнир в Хасково.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 21.06.2010 г.
+1
 
 
Aйде да се махат тея най-накрая, че 1 седмица заемаха и волейболното игрище ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: