Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Започнаха снимките на "Игри на волята", водещите тази година ще бъдат трима
Автор: Екип Varna24.bg 12:23 / 19.06.2023Коментари (0)1677
© NOVA
Започнаха снимките на приключенското риалити "Игри на волята“ по NOVA. Тази година рекорден брой кандидати изявиха желание за участие в хитовото шоу. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, но само най-добрите успяха да стигнат до Арената и ще имат възможност да се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Ралица Паскалева сподели: "Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците."

Водещите на “Игри на волята" този сезон ще бъдат трима. Ралица Паскалева потвърди с пост в социалните мрежи, че очаква второ дете. “Радвам се, че вече мога да говоря открито затова, защото докато с Димо участвахме като партньори в "Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в "Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред.“

"И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега. А това ще доведе до един див пети сезон. Очаква ни едно зрелище, на което зрителите ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“, допълни Димо Алексиев.

Новият сезон на “Игри на волята" обещава още по-голяма динамика и нови екстремни предизвикателства, които ще изпитат волята на участниците до краен предел. В продължение на три месеца едни от най-подготвените за предизвикателството българи ще се борят за победа в най-зрелищното риалити в българския ефир. Всички участници ще бъдат подложени на изпитания, които ще тестват тяхната физическа и психологическа подготовка, а социалната им игра ще има също толкова определяща роля за това да имат успех в приключенското риалити.

Тази година за първи път в историята на формата едни от най-атрактивните участници от миналия сезон бяха част от екипа, който търсеше и селектираше претендентите за голямата награда. През пролетта Гого, Филип и Михаела проведоха специални кастинги, в които тестваха издръжливостта и дисциплината на кандидат-участниците.

Екстремното телевизионно риалити се превърна в един от най-любимите формати на българските зрители, а победителите Добрин Николов, Милен Цветков, Андрей Гридин и Алекса Ерски доказаха, че волята и добрата подготовка са от ключово значение за успешното преминаване през различните етапи на шоуто.

“Игри на волята" ще се излъчи през есента, а зрителите ще могат да се насладят както на екстремни битки, така и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: