Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Зуека влюбена в колега
Автор: Екип Varna24.bg 11:44 / 27.06.2023Коментари (0)3802
©
В "Преди обед“ гост на Сашо и Катето Евро бе Девина Василева, която стана от асистент-режисьорския стол, за да изгрее с роля в новия сериал на bTV "София вкъщи“.

Телевизионният дебют на Девина бе тази седмица в сериала "София вкъщи“, където тя се превъплъщава в ролята на Неда – непокорната дъщеря на суровата Камелия (Илияна Лазарова). Афектирана, че майка ѝ не я пуска на музикален фестивал в Румъния, тя решава да я дискредитира пред колегите ѝ и умишлено се проваля на изпитите в училище, въпреки че е сред първенците на випуска.

В студиото на "Преди обед“ Девина сподели, че участието ѝ в новия български сериал на bTV съвсем не е било предвидено: "Снимахме "София вкъщи“ миналото лято, там започнах първата си работа като втори асистент-режисьор. Когато вече бяхме преполовили снимките, се оказа, че имаме проблем с намирането на актриса, която да изиграе Неда.

Докато бяхме на среща за следващия блок, Кръстю Ламбев – продуцентът на сериала, просто се обърна към мен и ме попита: "Искаш ли ти да си?“. Въпреки че първоначално го приема като шега, малко по-късно Девина получава имейл с репликите на Неда и решава да се предизвика. За целта първо си боядисва косата. "С Неда си приличаме по това, че и двете нямаме цедка. Може би малко повече премислям нещата, за разлика от нея. Тя просто скача и не мисли за последствията“, сподели Девина пред Сашо и Катето Евро в студиото на "Преди обед“.

Младата режисьорка бе изненадана със специално включване от Васил Василев-Зуека от Испания, който не спести похвалите си за телевизионния ѝ дебют: "Направо влетя в сериала, ако трябва да съм честен, бях много приятно изненадан. За мен Девина има много приятно присъствие – като актриса тя е много органична и камерата я обича. Искам да ѝ пожелая преди всичко да не се примирява със собствените си резултати, а да гони максимума“.

На снимачната площадка на "София вкъщи“ Девина среща и любовта в лицето на Мартин Кирилов, който е сет дресър на сериала. "Любовта на терен е много често срещано нещо, но да издържи толкова дълго – вече 11 месеца, е рядко явление. Всичко се случи по време на нощни снимки, озовахме се в една стая, започнахме да си говорим и от приказка на приказка… излязохме на среща“, издаде тя.

В студиото на "Преди обед“ стана ясно, че предстои да видим Девина и в американска продукция на "Дисни“, рамо до рамо с Лиъм Нийсън и Дейзи Ридли (Рей от поредицата "Междузвездни войни“). Филмовата лента се развива през 1930 г. и разказва за жена, преплувала Ламанша.

Девина израства в семейство на артисти. Майка ѝ е актрисата и режисьор Нина Димитрова, баща ѝ – Васил Василев-Зуека, а това предопределя пътя ѝ както към сцената, така и към малкия и големия екран, припомня HotNews.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: