Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известни БГ звезди, влезли зад решетките
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 12.07.2023Коментари (0)857
©
През последните две години дългата ръка на закона настигна и прибра зад решетките немалко известни личности у нас - артисти, пиари, готвачи и певци. Някои се разминават между капките, но други търкат наровете в родната пандела, а на трети тепърва им предстои да разберат съдбата си.

Случаят с Евгени Минчев е последният белязал годината до този момент. Лорда бе щракнат за хулиганство в столичната градинка "Кристал". По информация на БНР пиар експертът е задържан след 23.00 часа в събота. Полицейски патрул се отзовава на сигнал за скандал между екстравагантно изглеждащ мъж и група младежи. Когато полицаите пристигат на мястото, заварват Минчев, но не и групата младежи. По неофициална информация пиарът се държал грубо с органите на реда и това е станало и повод за ареста му. Заключват Лорда в килия по Указа за дребното хулиганство. Делото трябваше да се гледа още в неделя, тъй като е по бързата процедура, но Софийският районен съд прецени, че трябва да бъдат разпитани свидетели. Това ще се случи на 13-и този месец.

Темида не прости и вкара в килия и друга известна личност - Явор Бахаров. Актьорът бе задържан с трева на 4 декември миналата година вечерта. Ченгета го спипаха да пафка марихуана на столичен тротоар. Още на следващия ден на Явор бе повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Арестуваният Бахаров прекара нощта в Четвърто РПУ в София, след което бе освободен. Нещата за актьора хич не бяха розови, тъй като миналата година бе сгащен да бръмчи пиян и надрусан из курортния град Банско.

Тази му изцепка му докара една година условно с 4 години изпитателен срок. Актьорът има и други присъди в миналото. Съден е за хулиганство, както и за каране пиян, но по тях е реабилитиран. Затова и през 2021 г. получи условно наказание, а последният път обвиненията пропаднаха, защото няма достатъчно материал, който да бъде изследван. Едно е ясно, ако Бахаров продължи да дърпа дявола за опашката, най-вероятно ще потърка наровете в някой затвор с лек режим.

Само няколко месеца преди да нашуми случаят с Бахаров, в началото на октомври миналата година бе погнат друг популярен в обществото човек. Не кой да е, а самият Лоренцо - синът на Софи Маринова. Лоренцо бе издирван и погнат от ченгетата за възможното му участие в организирана мрежа за трафик на мигранти. Синът на Софка бе разпитан във връзка с мащабна схема за трафик на мигранти. Информация за негово евентуално участие разследващите придобиват, след като залавят трафикант на мигранти, който казва, че не друг, а именно Лоренцо е тарторът на каналджийската схема. Към момента разследването продължава.

Стигаме и до най-шумния и фрапантен случай, този с шеф Токев. Топготвачът влезе в кауша в Казичене на 1 март миналата година. Токев потърка наровете, защото подобно на Явор Бахаров наруши условната си присъда, след като бе спипан пиян на дърво зад волана на Околовръстното шосе в столицата. Тогава гумите на колата на шефа бяха разцепени и от джантите хвърчаха искри. Кулинарят успя да сключи споразумение с Районната прокуратура и лежа само до 20 юли миналата година, когато излезе от Казичене. В момента Токев отново е зад волана и бръмчи свободно, но публично заяви, че си е научил урока.

През 2011 г. друга звезда, този път от спорта - световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски бе арестуван на летище "Гуарульос" в Сао Пауло, Бразилия, при опит да напусне страната с 9 килограма кокаин. Наркотиците са открити в тайници в два от трите куфара на Боевски и непълнолетната му дъщеря Сара, която придружава Боевски, за да участва в международен турнир по тенис. На щерката е позволено да напусне Бразилия.

Боевски твърди, че е купил куфарите от Бразилия и не знае как наркотиците са се озовали в тях. В края на декември 2011 г. директорът на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) съобщи, че кокаинът е бил предназначен за България и Гълъбин е щял да бъде добре възнаграден за неговото пренасяне. На 3 май 2012 г. щангистът е осъден на 9 години и 4 месеца затвор от федералния съд в Бразилия. На 22 октомври 2013 г. напуска южноамериканската страна, а МВнР потвърждава, че е освободен. Още на другия ден в 2 часа на обяд Боевски кацна на летището в София с полет от Париж. Така и не е ясно как и защо е освободен. Бразилското посолство и адвокатът му тогава отказаха да говорят, припомня HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи във Варна
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Лято 2024
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: