Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много известен телевизионер сяда в стола на водещия на най-обичаната игра за знания
Автор: Екип Varna24.bg 11:03 / 12.07.2023Коментари (0)887
© bTV
В новия специален епизод на "Стани богат - Въпрос на бъдеще“ в стола на водещия ще седне едно от топ лицата на bTV - водещият на сутрешния блок на медията Златимир Йочев.

"Винаги съм мечтал да седна на високия стол в това студио, но никога не съм предполагал, че ще ми се падне мястото на водещ. Това е огромна отговорност и удоволствие за мен", споделя той пристъпвайки в играта.

Каузата, която ще подкрепи седмото специално издание от благотворителния сезон на "Стани богат“ по bTV е донорството. Зрителите ще се запознаят с различни каузи и достойни българи, взели трудното и навременно решение да спасят живот като дарят органите на починалите си близки, съобщават от bTV. Ще се срещнат с истински герои, двигатели на кампании в различни аспекти на донорството, а в подкрепа на тази изключителна мисия ще играят едни от най-популярните лица от телевизионния екран и обществения живот у нас.

В първата двойка, която ще седне при Златимир Йочев в неделя, ще бъде водещият на предаването "120 минути“ – Светослав Иванов. Негов партньор в неделя ще бъде д-р Сибила Маринова. Тя е национален координатор по донорство във Велико Търново и началник на отделението по анестезиология в болницата в града. "Донорството е последното добро нещо, което човек може да направи на тази земя“, са думите, с които д-р Сибила Маринова ще влезе в играта. Двамата ще дарят спечелената от тях сума в подкрепа на трансплантираните атлети на България.

Вторият тандем, които ще играе в подкрепа на донорството ще е в състав обичаният актьор, телевизионен водещ, певец, продуцент и режисьор – Камен Воденичаров и рекламистът и копирайтер Любомир Любомиров, който наскоро е бил в ситуация и дарявайки органите на починалия си брат са били спасени три човешки живота. Двамата ще решат да насочат спечелената от играта си сума в информационни кампании в подкрепа на донорството, които да достигнат до максимален брой хора, за да се "превърне донорството от геройство - в нещо нормално“.

Третият отбор в неделния епизод ще разясни на зрителите, че и кръводаряването е вид донорство и трябва да се прави информирано и доброволно. "Наличието на достатъчно кръв е в основата на здравеопазването и тя няма аналог. Хората трябва да знаят, че да дариш кръв е да дариш живот“. С тези думи ще започне играта си създателката на платформата "Дари кръв“ – Стефка Попова, а до нея ще седне добре познатият проф. д-р Мирослав Ненков. С много знания, усмивки и неподправено чувство за хумор двамата ще играят и ще се забавляват истински, подкрепяйки изключителната кауза на кръводаряването. Те ще насочат спечелената от тях сума в различни акции по кръводаряване на платформата "Дари кръв“.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: