Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Филип Буков каза истината за раздялата с гаджето
Автор: Екип Varna24.bg 21:44 / 15.07.2023Коментари (0)1217
©
"Истината е, че с приятелката ми Ива се бяхме сдърпали за малко - не знам как е стигнала информацията до колегите ви. Но няма нищо драматично - всичко е наред и не сме се разделяли!", отсече актьорът от сериала "Откраднат живот" Филип Буков. Екранният д-р Хаджихристев продължава да се чуди на въображението на хората от някои медии, пускащи невярна информация не само за него.

В същото време отчасти ги оправдава: "Донякъде, дори и да не харесвам пишещите "такива" статии, ги разбирам - това не е лично към мен, вършат работата си, професията им е такава и за това получават пари. И те имат да плащат сметки, наеми, да гледат семейства - не им се сърдя. Друг е въпросът дали е достойно да направят нещо подобно - не аз съм човекът, който да каже", сподели Филип и обърна внимание на факта, че негови колеги се ядосват, сърдят, съдят в подобни ситуации.

За екранния адвокат Костов от "Татковци" "това" с лъжите е част от живота на всяка публична личност и него лично това не го притеснява. "Излизат по мой адрес какви ли не спекулации - наркоман съм бил, химии съм взимал, имам съм - нямал гадже... Даже никога не се и нервирам, като се пишат тези глупости", добави Буков, който "разбрал" за себе си, че има взимане-даване с екзотичната си колежка от риалитито "Сървайвър" Стефани заради тяхна обща снимка отпреди седмица в мрежите.

"Засякохме се в заведение в Лозенец съвсем случайно и веднага заваляха коментари, че съм предпочел да отида на морето на "онзи наркомански купон" да пия и друсам само със Стефани, а аз бях с Ива там. Даже съм бил избрал партито вместо състезанието "Витоша 100". Всъщност тази година пропуснах 40-ото поредно планинско колоездене, защото старите скорости на байка ми се счупиха и все още не бяха дошли новите, които поръчах от Германия. А и не спираше да вали и предпочетох да не рискувам!", разказа Филип, чието сърчице е напълно наред и позволява прилично физическо и емоционално натоварване, пише "България Днес".

Буков участва в последното издание на предаването "Сървайвър", откъдето си тръгна преждевременно заради сърдечни проблеми. "Слава богу - добре съм, всичко с мене е наред! Ходих дълго време при различни лекари, след като се върнах в България. Установи се, че имам някакви специфики в сърдечната област, следствие на многогодишното ми спортуване, но продължавам активно да се занимавам. Просто тялото си иска своето! Иначе нито имам някакви отклонения, нито причини за безпокойство. Сърцето ми е здраво!", убеждава ни Филип.

Актьорът си мечтае за почивка на турски остров в Егейско море, на който заради страхотните вълни от силния вятър ходят само сърфисти, всички са с палатки, кемпери и каравани и е диво и не толкова пренаселено.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: