Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Белослава с изключен телефон три дни, пила две бутилки вино, преди да се качи на колата
Автор: Екип Varna24.bg 21:28 / 16.07.2023Коментари (0)2915
©
Певицата Белослава отбеляза най-тъжния си рожден ден на 10 юли, който завърши в килията на Шесто РПУ, след като полицаи я заловиха да шофира пияна и с улиците на София. Тя беше арестувана от полицията в 4:30 сутринта, след като била спряна за проверка от патрулен автомобил на МВР на булевард "Ал. Пушкин, а дрегерът е отчел 1.25 промила съдържание на алкохол в кръвта й.

Новината за задържането на 49-годишната певица изненада неприятно огромната и маса от почитатели. До този момент Белослава беше давана като пример за подражание, за разлика от много нейни колеги от музикалния бранш и шоу бизнеса. Тя никога не беше попадала в медиите с шумна и непристойна изцепка.

По зла ирония на съдбата, или типично по български, Белослава беше едно от лицата на финансираната от държавната компания "Не карам пил“ от далечната 2007 година, заедно с куп популярни шоу звезди, за които известно, че не са трезвеници.  Сред тях бяха Графа, Камен Воденичаров, Наталия Симеонова, Део, Иван и Андрей и други.

Макар трудно да се намира оправдание за постъпката на Белослава, нейни близки търсят смекчаващи вината й обстоятелства - джаз певицата е подкарала пяна автомобила си в 4:30 след полунощ не за да криволичи безцелно из софийските улици, а да си купи цигари след чудното парти дадено в къщата ѝ на улица "Беловодски път“ в квартал Бояна по повод 49-ия й рожден ден. Разстоянието от дома на Белослава до денонощния магазин, пред който е бил прихванат автомобилът й от полицейския патрул е под 1 км.

Според запознати изпълнителката е напуснала къщата си, малко след като гостите й са си тръгнали. Тъй като съпругът на Белослава - художникът и бизнесмен Евгени Йонов, е бил доста по-почерпен с  алкохол от своята любима, певицата решила сама да отскочи до денонощния магазин. Неофициално се твърди, че през цялата нощ Белослава е изпила две бутилки бяло вино, но по никакъв начин не се е чувствала неспособна да управлява автомобил. Джаз изпълнителката консумира само вино и коктейли за и разлика от мъжа си не посяга към твърдия алкохол.

Белослава трудно ще понесе обществения съд. Тя е отговорен и съвестен човек и отлично осъзнава, че се е изложила здравата на стари години и разочаровала голяма част от почитателите си. Фактът, че е с изключен телефон от 3 дни ясно показва, че се срамува от постъпката си,  загрижени за певицата с крехка и ранима душа са нейните приятели.

В сряда, две денонощия след ареста й, Белослава намери сили да се извини на публиката си и да признае своята грешка, направи го в официалния си профил във Facebook.

Все още не е известно защото певицата не е тества на за наркотици. Възможно е самата тя да е отказала да даде проба за дрога. Друга възможност е полицаите да са се смилили над прегрешилата рожденичка.  Засега се знае, че популярната певица категорично е отказала да даде кръвна проба за алкохол, припомня HotArena.

Белослава ще бъде съдена за шофиране в нетрезво състояние, тъй като при над 1.2 промила в кръвта по закон се носи наказателна отговорност. Според закона може да лежи от 1 до 3 години, както и да плати глоба 200 до 1000 лв. Според юристи може да се размине само с условна присъда, тъй като провинението й е първо.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: