Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ромина Тасевска бременна с четвърто?
Автор: Екип Varna24.bg 14:34 / 30.07.2023Коментари (0)5532
©
Ромина Тасевска стана част от панелистите в предаването "На кафе" преди 2 години. Съпругата на футболиста Дарко Тасевски успешно съчетава работата с ангажиментите си на родител. Бившата миска е майка на три деца – Дариа, Давид и Антонио. Преди време тя сподели, че с мъжа ѝ винаги са мечтали  за четвърти наследник и май са напът да осъществят намеренията си. Напоследък хубавицата е видимо наедряла в областта на талията, дори шефката й Гала намекна за евентуална бременност. 

"Ромина, ти бременно Барби виждала ли си? Цял ден ти става лошо. Повръщаш ли?", попита преди дни водещата, докато коментираха новия филм "Барби". Тасевска отговори с недомлъвки. "Дано да е вирус!", пошегува се колегата ѝ Дарин Ангелов.

Бившата миска отдавна казва в свои интервюта, че иска четвърто дете. "Бройката изобщо не ме плаши!", споделяла е многодетната майка. Сега, когато трите ѝ деца вече са по-големи, тя би могла спокойно да се отдаде отново на бебешки неволи. Последните кадри на дългокраката блондинка в инстаграм също са подозрителни. На някои от снимките личи малък корем. Ако не е зрителна измама, то хубавицата наистина е бременна. На този етап тя не коментира дали чака бебе.

Ромина и мъжът ѝ се завърнаха окончателно в България през 2019 г. Преди това живееше доста време в Тайланд заради професионалните ангажименти на футболиста, който е от македонски произход. В екзотичната държава Тасевска роди синовете си - Давид през 2014 г. и Антонио през 2016 г. Най-голямото им дете - дъщерята Дариа, се появи на бял свят в Израел, където изкараха 2 години. Семейство напусна България през 2012 г., но вече трайно се е установило у нас.

"Върнахме се от Тайланд като петчленно семейство. Чувствам се добре в родината, имам време за моите приятели и близки, а това много ми липсваше! Харесва ми и климатът в България – имаме страхотно време! В Тайланд е много горещо, много! И тук някой като ми каже колко е топло, направо прихвам да се смея, защото явно не са наясно с температурите там. С Дарко много си коментираме, че по време на мачовете често прекъсват, за да пият вода. И той казва: "Какво ли ще им е на тези футболисти, ако играят в Тайланд?" Понеже там да играеш футбол в 15 часа е ужас!", разказвала е Тасевска.

Преди да се присъедини към панелистите в предаването "На кафе", хубавицата беше отдадена на децата си и на учението. Тя е завършила "Биология" в Софийския университет с магистратура "Биобизнес и биопредприемачество". Ромина е разказвала, че е изготвяла дипломна работа на тема "Разработване на бизнес план за създаването на козметичен продукт". Последното е обвързано с желанието ѝ да реализира на пазара своя марка. Нищо че така ще стане конкурентка на шефката си Гала, която открай време движи козметична линия.

"Биологията ми е безкрайно интересна и с другото ми хоби – моделството, е прекрасно съчетание! За мен науката създава красота и в нея трябва да се търсят всички отговори на въпросите: Как изглеждаме? Как може да подобрим външния си вид? На какво се дължи привлекателността ни? Всичко това е наука!", категорична е многодетната майка, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 6917
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: