Този следобед пускат в продажба билетите за "Мача на надеждата"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:15 / 30.08.2023
458
Този следобед в 16:00 часа билетите за дългоочаквания "Мач на надеждата", който се организира от бившия капитан на националния отбор по футбол на България - Стилян Петров и неговата фондация в подкрепа на хората борещи се с онкологични заболявания, ще бъдат пуснати в продажба.

В петата минута на благотворителната среща на националния стадион "Васил Левски" на 6 септември от 17:00 часа, двубоят, в който ще участват много футболни легенди от България и Европа, ще бъде спрян за минута аплодисменти в подкрепа на Петър Хубчев, който също се бори с коварна болест.

Подкрепа с минута аплодисменти към бившият български национал ще има и в двубоите от следващия кръг на Първа и Втора лига. Това стана ясно на специалната пресконференция преди благотворителния "Мач на надеждата". Самият Стилян Петров ще има среща с фенове на 3 септември, а два часа преди самият мач ще има и специално шоу, което ще продължи до първия съдийски сигнал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).