Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Локо Пд победи с 2:0 Черно море, Жардел с дебют в А група
Автор: Екип Varna24.bg 18:52 / 07.08.2010Коментари (24)1737
Локомотив Пд победи с 2:0 на Черно море в двубоя от втория кръг на А футболната ни група. И двете попадения вкара Карвальо. Първо в 13-ата минута Илко Пиргов изби една топка, тя попадна в Здравко Лазаров, който навлезе по левия фланг и центрира към близката греда, откъдето Базил де Карвальо с глава матира вратаря на Черно море - 1:0. Шест минути по-късно отново тъмнокожият нападател бе в прегръдките на съотборниците си, след като вкара красив гол с диагонален и мощен удар от 15-16 метра. Малко след гола Марко Тиаго направи уникален пропуск от 3 метра, с което пропусна да намали аванса на съперника. В 60-ата минута уникален пропуск направи и Георги Божилов, след като бе намерен абсолютно сам на дузпата, но потърси комбинация с глав
© Varna24.bg
а. Дончо Атанасов пък отправи сериозен удар от 20 метра, но топката облиза горната част на гредата. Варненци превъзхождаха териториално съперника в последния половин час, но така и не успяха да създадат нещо по-сериозно като голови положения. В 81-ата минута чаканото от доста време се случи и Марио Жардел влезе на терена с екипа на Черно море, заменяйки сънародника си от Бразилия Марко Тиаго. Той дори отправи удар от далечно разстояние и неудобно положение.

Черно море игра в състав
Илко Пиргов, Сашо Александров (74 Румен Николов), Александър Александров, Никола Домакинов, Марко Тиаго (81 Марио Жардел), Даниел Димов, Димитър Петков, Даниел Георгиев, Адемар Жуниор (46 Георги Божилов), Йордан Юруков, Дончо Атанасов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
ВЕЛИЗАР И РЪКОВОДСТВОТО ЯВНО СИ ДЕЛЯТ ЗАПЛАТАТА НА ТУРИСТА М.ПЕТКОВ. ТОЙ НЕ Е ФУТБОЛИСТ/ОЧЕВАДНО/ НЕ Е И ПОМ,ТРЕНЕР, ЗАЩОТО ВЗЕХА ТАКЪВ ОТ ПЛОВДИВ ! КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТАКИВА "ПРОФЕСОНАЛИСТИ", КОИТО КРАДЪТ ОТ СПОНСОРИТЕ И ГИ ЛЪЖАТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОТБОРА ! СПОНСОРИ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ !!!!!!!
+3
 
 
Стана това,че загубихме от по-слаби играчи.Двама от тях(Лазаров и Керчев) изгонени от Велизар.Цяло лято не можахме да гледаме контролен мач във Варна,защото Велизар ги учеше!!! как да играят като гости срещу Несебър,Поморие...???Когато агитката на Локо им изрева и нашите напълниха гащите и започнаха да се крият.Велизар сигурно ще се обоснове!!! че "агитките" на несебър и поморие не са били толкова добри.Хайде стига,че започвам да се набирам.Имаме най-добрия спонсор,но нещо не се получава.Може и ние феновете да имаме грешка.Десетина лумпена(подпомогнати от кривото) успяха да изгонят Колю, с когото отбора вървеше възходящо.Велизар може и да е по-къдърен от Колю,но трябваше миналата и тази година да е още помощник и да се учи.При нас се учат и след пет години току виж направил локо пловдив шампиони.
+2
 
 
ех моряци изложихте се за пореден път хахаха
0
 
 
Какви 8-кръга бе идиот???Мина цял сезон миналата пролет с ПРИЧЕСКАТА повече от това няма да сме 6-7ми в класирането. Отбора има потенциал трябва му треньор!!!Този палячо го надиграват тактически който си иска от БГ отборите защото малко или много са треньори с опит!!!
+3
 
 
абе стига сте нареждали .Какво толкова е станало?Сезона сега започва,състава ни е почти оптимален,съвсем скоро Жоро се връща,за съжаление Ели Маркес си счупи пръста,но мисля ГЁ няма причини да плачГЁм толкова много.А за Локо какво да кажа приличен отбор,използва си шансовете и ни победи.На пролет във Варна ще ги бием и това е.Нека сме по-търпеливи,ние винаги плюем по някого-ръководство,трениори играчи.Нека да минат поне 7-8 кръга и тогава да коментираме.
+2
 
 
САМО ДЕТО БИХ ПЪТЯ ДО ПЛОВДИВ.ИЗГЛЕЖДАХМЕ УЖАСНО.СЯКАШ ИГРА ДРУГ ОТБОР.АГИТКАТА НИ БЕ ТОЧНО 39 ЧОВЕКА.НЕ ЗНАМ КОЛКО СА БИЛИ КАТО МЕН В СЕКТОР А.ЗА ПОСЛЕДНО ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА ДА КОМЕНТИРАМ ВЕЛИЗАР,НО ФАКТА Е чЕ ИМАМЕ ИГРАчИ НО НЯМАМЕ ОТБОР.ЗАГУБИХМЕ ОТ ПО СЛАБИ ИГРАчИ,НО ПО ДОБЪР ОТБОР.ВСЕ ПАК ДА ПУСНЕШ ДОМАКИНОВ СЛЕД КАТО ИМАш НА СКАМЕЙКАТА ДЯКОВ,ЗНАчИ НЕ ИСКАШ ДА ПОБЕДИШ.
+2
 
 
пичове, черно Море игра ужасен и груб футбол вчера. Какъв е смисълът да се наритат всички играчи ??????? Вземете си нормален тренер и успех !
+1
 
 
Съжалявам за вас, следващият път смятам, че ще има успех. А къде ли е сега Варненеца от селски произход, който постоянно нарежда Спартак.
+8
 
 
като фен на тича честитя победата на феновете на локо заслужиха си радоста напълно
на 07.08.2010 г.
+4
 
 
Аз съм стъпвал на почти всички терени на света и не бих взел футболист с история като Жардел, и да го пусна да играе мач. Така се проявява изключително уважение към него. Ако знам португалски, бих го прегърнал, и бих му казал да запази името си неопетнено. В България се ценят и добрите футболисти, и футболът като изкуство."Х.Бонев
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: