Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Моряците се канят да разгромят Академик
Автор: Екип Varna24.bg 10:39 / 10.08.2010Коментари (1)805
© studiodechev.com
В "Черно море" се надъхват да разбият новака "Академик" (София) в предстоящия двубой на "Тича" от 3-ия кръг на "А" група. "Моряците" ще търсят успех с много голове, с който да се извинят на привържениците си за слабото представяне и загубата от "Локомотив" в Пловдив. "Това, което показахме на "Лаута", не бе истинското лице на отбора и ще го докажем още в следващия кръг на първенството", заканиха се от лагера на варненци.
Преди заниманието вчера наставникът Велизар Попов направи разбор на поражението на висок глас пред своите възпитаници. Той остана крайно разочарован от представянето на играчите си, като дори обяви, че сред тях има мъртви души. Очаква се Попов да направи промени в титулярната единайсеторка за мача със "студентите" и част от състезателите да бъдат закотвени на пейката. От клуба отрекоха на този етап да са били налагани каквито и да е санкции на играчите. "Ако има някакви наказания, ще ги оповестим официално", казаха от ръководството.  
С мускулни болки от съботната среща е Йордан Юруков, който вчера се готви на облекчен режим. Положението му обаче не е сериозно и той ще бъде готов за мача с "Академик". Иначе компания в заниманието му правеха Станислав Стоянов и Владко Костадинов, които все още се възстановяват от контузиите си. На пълни обороти в заниманието се включи Тодор Колев. Крилото вече е здрав, след като летен грип го повали преди гостуването в Пловдив. Готов за игра е и друг юноша на "Черно море" - Янчо Андреев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: