Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Сватба спира национал за финала в плажния футбол
Автор: Екип Varna24.bg 09:58 / 01.09.2010Коментари (0)873
© Ole-bg.com
Тази събота и неделя в курорта Албена ще се проведе финалният турнир от държавното първенство на България по плажен футбол. Преди него два отбора са фаворити за титлата, тъй като имат по 10 точки – варненският "Одесос-Хидроремонт“ и "Академика“ (София). След тях в класирането са "Варненските момчета“ и СА-МВР, които са с по 7 точки и "Миринекс“ (Русе) с 6. ФК "Г“ се отказа, така че в Албена ще има пет отбора, разпределени в две групи – едната с три, другата с два. Двамата първенци играят финал, а вторите се срещат за третото място в самия турнир. За генералното класиране пък първенецът получава 6 точки, вторият 5, третият 4, четвъртият 3 и петият 2. Така на практика и "Варненските момчета“ са с шанс за титлата.
"Одесос-Хидроремонт“ няма да може да разчита на двама свои основни футболисти. Венко Иванов е със съмнения за скъсани коленни връзки след мач от Североизточната "В“ футболна група за "Девня“. Заради далеч по-приятен повод пък в Албена няма да бъде Георги Минк
©
Георги Минков се жени за приятелката си Галина в събота
ов. В събота националът се жени за своята половинка Галина. Георги Бомбов е под въпрос за срещите, също заради травма. В състава на варненския тим след контузия се завръща Петър Караджов. В отбора са още вратарят Костадин Иванов-Марата, защитниците Светослав Мандиков, Георги Георгиев и Стойчо Попчев и нападателите Павел Адамов, Цветан Миланов и Симеон Христов.
"Убеден съм, че играем най-силния плажен футбол, въпросът е да успеем да го покажем на този турнир. Успеем ли, съм сигурен, че сме шампиони“, заяви за "Народно дело“ играещият треньор на "Одесос“ Симеон Христов. Според него всичко зависи от жребия, тъй като заради отсъствието на ФК "Г“ в едната група финалистът ще се реши с един мач.
Спортно-техническия директор на тима Иван Викторов също има повод да почерпи. Двойникът на Илия Груев направи "трансфер" и от скоро вече управлява собствен офис в престижна компания в застраховането, което е повече от приятен повод той да се "отчете" подобаващо на съотборниците си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: