Сашо Янев почва тренировки в понеделник

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:40 / 03.09.2010
372
Талантливият баскетболист на "Евроинс-Черно море“ Александър Янев ще започне подготовка с отбора на 6 септември (понеделник). Той получи едноседмична почивка от треньорския щаб, тъй като цяло лято играе с различните национални отбори. Първо той игра на европейското първенство за младежи до 20 години, а след това взе участие и в мъжкия отбор, който обаче не успя да се класира за европейските финали.
От четвъртък "моряците“ са тренирани от наставника Любо Минчев. Той също пропусна първите три седмици от подготовката на тима си, тъй като бе в щаба на Росен Барчовски в националния отбор. Минчев е останал доволен от проведените досега тренировки от консултанта на тима Петко Делев.
На 8 септември пък ще се състои среща между президента на тима Асен Христов, вицепрезидента Симеон Варчев и треньорския щаб. На нея окончателно ще станат ясни амбициите на "Евроинс-Черно море“ през новия сезон.


Източник: Александър Дечев, Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).