Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Фенският клуб с втора загуба, пада 0:3 от Тервел
Автор: Екип Varna24.bg 19:10 / 05.09.2010Коментари (6)1460
© studiodechev.com
Отборът на феновете на соколите претърпя тежка домакинска загуба с 0:3 от Септември Тервел в Североизточната В група. Всъщност, мачът се игра на стадиона в Албена, заради наказание с лишаване от домакинство за един мач. Отборът на Бойко Каменов допусна една грешка през първото полувреме и резултатът стана 0:1. "През второто тръгнахме да изравняваме и се оголихме, заради което допуснахме два гола. Вторият бе от петметрова засада", коментира треньорът Бойко Каменов.
Той пусна като титуляри Ивайло Маринов, Венци Маринов, Радо Жорев, Петър Алексиев, Мартин Любенов, Станислав Христов, Марко Илич, Живко Бояджиев, Малин Петров, Иван Караджов и Милен Братоев, а през второто полувреме на терена влязоха Йордан Пенев, Дидо Борисов и Кирил Недев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този пък "морски тулуп" е*ати шаблонния - навсякъде с един и същ коментар. Хайде гледай си отбора, недей да си пръскаш простотията по темите. Каквото е такова. Важното е да гледаме напред.
http://www.facebook.com/martin.zranchev
+1
 
 
СТИСКАЙТЕ ЗЪБИ И ПРОДЪЛЖАТАЙТЕ НАПРЕД... ПОДКРЕПА ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ.. А КОЛКОТО ДО ТИЧА.. МНОГО МИ ПРИЛИЧАТЕ НА ПЕРНИШКИТЕ ФЕНОВЕ - 20 ФЕНА НАВСЯКЪДЕ В България. ПРОСТИ И НАС*АНИ
0
 
 
Жоржи, недей така бе, батко премъдрий. Нали ти е дошъл акълът в главата:-)))
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 06.09.2010 г.
0
 
 
Духай бе, византиец
-2
 
 
Ооооох майкааааа,почнаха се разгромите:).По селата ще ви изтрепят,до зимата ще върнете обратно лиценза на Тополите от срам и ще върнете името на отбора:))))Вижда се краят на ФК Тополите и игричката на т.нар. "фенове" и т.нар."фенски отбор".Хахахаха,весело ми е,сега очевидно Спартак на Инжстрой и Янко от ДПС ще влезе в Б група,а онова селкото отборче ще го закрият:)И тогава какво правят плебс?Регистрират нов отбор ааахахахахахаха,защото връщане назад няма,те сами се разграничиха от този Спартак дето бие и припознаха Тополите:).Но те ще се извъртят мазно,гейски и ще се върнат при този Спартак и пак ще целуват г*за на Янко и ДПС както правеха досега:).Тогава ще ви съсипем от гавра,само да сте се върнали при стария си отбор,жална ви майка:)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да се пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: