Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Спартак 1918 громи със 7:1
Автор: Екип Varna24.bg 19:24 / 05.09.2010Коментари (10)1770
© studiodechev.com
Спартак 1918 разгроми със 7:1 Белица в мач от четвъртия кръг на Североизточната В група. Варненци поведоха с гол на Денислав Андреев, след което гостите изпълниха фаул, топката се отклони в тялото на Латин Венков и влезе в мрежата за 1:1. В 35-ата минута обаче Андреев вкара втория си гол и на полувремето резултатът бе 2:1. През втората част възпитаниците на Димитър Трендафилов се развихриха и с попадения на Кирил Вълов, Георги Няголов, Димо Димов, Виктор Драголов и Влади Гочев биха със 7:1.

Трендафилов заложи на Марков, Генади Луго, Дарин Андонов, Латин Венков, Мишо Михалев, Димо Димов, Илчо Илчев, Виктор Драголов, Кирил Вълов, Георги Няголов и Денислав Андреев, а като резерви влязоха Диян Чипев, Влади Гочев и Пламен Иванов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
вестникарят е всъщност от Уефски, и затова всеки при нас го е*ава или от време на време побийва. Човек с леки психически отклонения, който не е и от Варна.
+2
 
 
НЕ е станало кой знае какво, като се има предвид какво ни е цялостното положение. Това е засега ситуацията. Но важното е да сме постоянни в подкрепата си. рано или късно ще има решение. Животът е на търпеливите. По-добре 2 години във "В" гупа отколкото пак Янко да ни разиграва с продадени мачове и да ни вози на влака от А група във В и после пак нагоре надолу. Хайде да си гледа гнусния бизнес. И без това той рано или късно ще отврати и младите футболисти на Инжстрой от футбола. Той е просто бомба със закъснител. Така че каквото и да става важното е да ходим на мачовете и да надъхаме момчетата. Трябва БФС да знае че има хора които не искат бандитите да тровят бг футбола. Ей за това се изложихме като джуджета на Уембли. И отворко Моряк - знаеш ли че на мача на националите видях вашия човек вестникаря с фланелка на Англия, бил мразел Мъри и за това к-***ата зелена държал за Англия на мача. Е***и довода , е***и чуждопоклонника. Е това ако не е Класически Швестер. После ходи ми разправяй за фенове.
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 06.09.2010 г.
-1
 
 
Аз ти давам плюс-чета
-2
 
 
Янко станев нямал нищо общо със Спартак?! 0.о Леле, в ква заблуда живеят тея инжстройските.
-1
 
 
ей византиецо целувай ония черен жарделски тимаджийски задник,че вии пък не спряхте да лапате на общинари, на тимаджиии ,кметове аве изриди ви се цялата Варненска област,тъй че не говори много много еклер недоносен.Колкото до шибането питай майкаси как си излязъл на бял свят и под кой мост от коя чурка ако знае вобще. ВИНАГИ ВЕРНИ НА СПАРТАК ВАРНА
+1
 
 
янко станев няма нищо общо със спартак тимаджийска подлого
-1
 
 
ей боклук къв истински спартак бе пак взехте живко кюфтето и с турчин шеф къв истински спартак бе ще ва шибаме всичките ей турчин мръсен фес долен мамитю ти не те ли е срам бе резак.По добре последни от колкото да лапам рязани чур.иииии.....
-2
 
 
Вижда се краят на ФК Тополите и игричката на т.нар. "фенове" и т.нар."фенски отбор".Хахахаха,весело ми е,сега очевидно Спартак на Инжстрой и Янко от ДПС ще влезе в Б група,а онова селкото отборче ще го закрият:)И тогава какво правят плебс?Регистрират нов отбор ааахахахахахаха,защото връщане назад няма,те сами се разграничиха от този Спартак дето бие и припознаха Тополите:).Но те ще се извъртят мазно,гейски и ще се върнат при този Спартак и пак ще целуват г*за на Янко и ДПС както правеха досега:).Тогава ще ви съсипем от гавра,само да сте се върнали при стария си отбор,жална ви майка:)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да се пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: