Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно море победи Литекс като гост
Автор: Екип Varna24.bg 19:34 / 05.09.2010Коментари (2)1147
© Ole-bg.com
В дербито на 5-ия кръг на Елитната ни юношеска група до 17 г варненския Черно море победи като гост коравия тим на Литекс с 1:0. 1-ото полувреме на изкуствения терен в Ловеч бе напълно равностойно, като и двата отбора имаха своите възможности. В началото на 2-ата част моряците започнаха по агресивно и в 50-ата мин голмайстора им Атанас Илиев отбеляза гол шедьовър, като от пеналтерията с красив удар от въздуха прати топката под гредата. След това домакините не без помощта и на съдиите опитаха натиск ,но срещнаха организираната отбрана на варненци . Така възпитаниците на треньора Тодор Каменов заслужено записаха 5-а поредна победа и са еднолични лидери с пълен актив от 15 т .







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Пълно безхаберие на ръководството ни това е истината.Чудя се на ТИМ как не им пука за начина по-който им се управлява отбора и парите им.Прическата ако не си тръгне сам скоро може и публиката да се саморазправи с него!!!Много е нагло от негова страна.Тръгвай си майна докато не им е писнало на феновете,после ще е късно.
0
 
 
Атанас Илиев голмайстор до 17 г. в елитната група,Илиян Капитанов при 19 годишните,а Черно Море взема някой си Мирослав Будинов дето го изгонили от Академик Сф.....тц тц тц,не се прави така,не се прави такааааа
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: