Позор за националния отбор и оставка на Станимир Стоилов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
22:37 / 07.09.2010
949
Националният отбор на България се провали тотално тази вечер, записвайки поражение с 0:1 от Черна гора у дома във втората си среща от евроквалификациите. Преди четири дни тимът ни загуби с 0:4 от Англия. Нашите започнаха с надмощие срещу бившата югославска република, но допуснаха лек гол в 35-ата минута, след което така и не направиха нищо, с което да обърнат развоя на мача. След срещата селекционерът Станимир Стоилов призна пред БНТ, че това е последният му мач начело на националния отбор. Министър председателят Бойко Борисов, който наблюдава двубоя на живо, обяви след срещата, че в българския футбол трябва да се изчисти всичко и да се започне от нулата. "Разликата бе в девятките - тази, която игра за Черна гора и тази, която не игра за България. Трябва да започнем с чистката като Германия - от първия до последния", коментира премиерът на страната.
По-рано пък младежкият национален отбор стигна дъното на своята предварителна група, след като загуби с 0:1 от Швеция с гол в 90-ата минута. По този начин младежите приключиха след Швеция, Израел, Черна гора и ... Казахстан в класирането.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).