Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Мирослав Будинов напуснал Академик заради треньора
Автор: Екип Varna24.bg 10:17 / 13.09.2010Коментари (1)1049
© studiodechev.com
Новото попълнение на "Черно море" Мирослав Будинов призна, че е напуснал "Академик" заради треньорското ръководство на "студентите". 24-годишният нападател подписа с "моряците" през миналата седмица и дебютира при победата над "Видима-Раковски". "Имаше неразбории в "Академик" и за това напуснах. С треньора не се разбирахме, но не желая да влизам в подробности. Щастлив съм, че късметът ми се усмихна и дойдох в по-голям отбор като "Черно море", заяви Будинов.
Макар да е от седмица във Варна, той разкри, че е усетил напрежението в тима преди гостуването в Севлиево. "Трябваше задължително да спечелим срещу "Видима" и се радвам, че успяхме. Колебливият старт на отбора ме изненада, но аз го отдавам на липсата на късмет. Гледах мача с ЦСКА и смятам, че "Черно море" не заслужаваше да загуби. След този успех нещата ще се успокоят", допълни Будинов.

Източник: Позвънете







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отковен съм-мисля,че Миро Будинов не е футболист с нужните за Черно Море качества,но му пожелавам успех и ще го подкрепям докрай за по-бърза аклиматизация.Има вид на скромно и работливо момче,дано се справи с нелеката задача
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: