Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Боби Михайлов се скри в палата си в Бояна
Автор: Екип Varna24.bg 12:19 / 28.11.2023Коментари (0)899
Боби Михайлов се скри в палата си в Бояна, след като подаде оставка като шеф на БФС, и това ще бъде неговата щабквартира в месеците преди конгреса за избор на нов президент на федерацията. Бившият шеф на родния футбол намекна, че подготвя свой заместник за поста и по този начин би могъл да остане ръководител в сянка.

Борислав Михайлов се крие от народната любов в огромен палат в баровския столичен квартал. Шефът на футбола е вдигнал впечатляваща къща в полите на Витоша.

Още оттогава Боби рядко излиза от имението си заради все по-засилващите се протести срещу неговото управление. Той ръководи футбола предимно дистанционно и не се вясва в централата на БФС, която всъщност се намира доста близо до дома му.

Михайлов вчера подаде оставка като шеф на БФС. "За да сте спокойни, подадох оставка". Това каза Михайлов след Изпълкома на БФС и допълни: Ще кажа няколко думи за това, което се случи. Откакто се завърнах начело на БФС, аз, ръководството на футбола, администрацията на съюза и всички участници във футболния процес бяха подложени на нечуван натиск. На постоянни критики, клевети, лъжи и агресия.

Както обещах, организационната структура на БФС бе обновена с млади, кадърни и работещи хора. Щяхме да направим повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник на всички проблеми в българското първенство. На базата на това се чувствам истински горд от постигнатото. Благодаря на целия ми екип за здравите нерви и за упоритостта в името на футбола.

Нито един клуб не ми е поискал оставката. Нито един! А мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати. Футболът е за феновете, но футболните делегати избират президента. Пожелавам на журналистите да не се месят в работите на следващия президент."

Боби М. вече се е погрижил никой да няма достъп до неговия личен живот. Къщата на футболния бос в Бояна е опасана с дебела ограда и никой не може да види какво се случва вътре. Имотът на Михайлов е с внушителен размер. В него има огромен двор със зеленина и дървета, за който се грижат специално наети специалисти. Там Боби живее заедно със съпругата си Мария Петрова, с която са семейство от дълги години.

Освен това за спокойствието на семейството на Боби се грижи огромно куче. То е от породата ваймаранер, чиято цена е около 2000 лева. Това е германска порода, която навремето е пригодена за лов на едър дивеч - елени, глигани и дори мечки. Мъжките екземпляри достигат ръст до 70 см и тегло до 40 килограма.

В САЩ дори ги използват като полицейски кучета за залавяне на бандити. Използва се и като пазач на дома, тъй като е с много добре развита мускулатура и недоверчив към непознати хора. Боби и Мария обожават кучето, което си има собствено легло в огромната градина, пише "България Днес".

"Този, който обожавам. Той дойде в живота ми в точно определен ден с причина. Сега го знам със сигурност", казва Мария Петрова за четириногия си приятел. Любопитното е, че палатът на Боби се намира доста близо до къщата на Димитър Бербатов, която също се намира в Бояна. Двамата са комшии, но въпреки това не са се засичат в квартала. Освен това и Боби, и Димитър имат перуки, за да крият плешивината си. Михайлов иронично е наричан "перука". А дали друг човек с изкуствена коса ще го замени на поста - предстои да разберем!



Още по темата: общо новини по темата: 94
22.02.2024 »
22.02.2024 »
11.01.2024 »
11.01.2024 »
20.12.2023 »
12.12.2023 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: