Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Мениджъри атакуват "Тича" за мача Черно море - Левски
Автор: Екип Varna24.bg 18:45 / 16.09.2010Коментари (1)729
© studiodechev.com
Мениджъри, търсещи играчи за Русия и Германия, са изразили желание да присъстват на дербито в понеделник между Черно море и Левски. Това съобщиха от ПФК Черно море.  Те ще наблюдават футболисти от всички линии и от двата отбора. Преди началото на двубоя пък таланти от възрастите н адетско-юношеската школа на клуба, които спечелиха купи от два детски турнира в Албена, ще покажат трофеите пред публиката.
Междувременно стана ясно, че Дончо Атанасов може да е на разположение за двубоя. Днес бе установено че разтежението в бедрото му е отшумяло и той започна с бегови упражнения. Наравно с останалите вече тренира левият халфбек Марко Тиаго. Божилов е на облекчен режим, след като на вчерашната тренировка е получил травма в коляното.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-вероятно идват да следят В.Попов. Искат го в Шалке 04 заради неубедителният старт на тима, както знаете В.П спечели 4 купи през последния полу-сезон начело на ЧМ!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: