Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Борносузов: Време е Черно море да бие Левски
Автор: Екип Varna24.bg 18:57 / 16.09.2010Коментари (1)804
© studiodechev.com
Халфът Атанас Борносузов прогнозира три точки на "Черно море“ срещу "Левски“. "Време е "Черно море“ да победи гранда след 32 години в "А“ група и смятам, че сега ще успее. Вярно е, че "сините“ са в добра форма след силния старт в първенството и Европа, но не мисля, че "моряците“ им отстъпват по отборен потенциал. Публиката пък ще бъде 12-ият играч на домакините и също ще им помогне“, заяви за "Народно дело“ от Румъния Борносузов. Той е убеден, че на 20 септември ще се получи футболен празник на "Тича“. "Жалко, че няма да гледам този мач. Трибуните ще са пълни, съперниците – силни. Такова зрелище не е за изпускане. Ще стискам палци за "Черно море“, допълни Наката. Както е известно, той игра в последния мач между "моряците“ и "сините“, който завърши 1:1 във Варна. Гостите изравниха 8 мин преди края. "Тогава ги изпуснахме и съжалявам, че не пренаписах историята. В понеделник обаче моите бивши съотборници ще го направят“, убеден е Наката.
Любопитно е, че по време на двубоя на "Тича“ на 20 септември Борносузов ще гостува с "Астра“ на гранда "Стяуа“ в среща от 8-ия кръг на румънското първенство. Наката обаче е под въпрос, тъй като лекува възпален нерв. "Отборът ни е много зле. Още сме без победа – 5 равни и 2 загуби. Михай Стойкица искаше да прави силен тим, но го излъгаха и не му взеха обещаните футболисти. След петия кръг го смениха и назначиха за треньор бившия национал Тибор Селимеш. С него нещата също не вървят. Аз обаче до Нова година твърдо съм в Плоещ. После ще видим“, завърши Наката, към който перманентен интерес проявява "Динамо“ (Букурещ).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: