Борносузов: Време е Черно море да бие Левски

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
18:57 / 16.09.2010
805
Халфът Атанас Борносузов прогнозира три точки на "Черно море“ срещу "Левски“. "Време е "Черно море“ да победи гранда след 32 години в "А“ група и смятам, че сега ще успее. Вярно е, че "сините“ са в добра форма след силния старт в първенството и Европа, но не мисля, че "моряците“ им отстъпват по отборен потенциал. Публиката пък ще бъде 12-ият играч на домакините и също ще им помогне“, заяви за "Народно дело“ от Румъния Борносузов. Той е убеден, че на 20 септември ще се получи футболен празник на "Тича“. "Жалко, че няма да гледам този мач. Трибуните ще са пълни, съперниците – силни. Такова зрелище не е за изпускане. Ще стискам палци за "Черно море“, допълни Наката. Както е известно, той игра в последния мач между "моряците“ и "сините“, който завърши 1:1 във Варна. Гостите изравниха 8 мин преди края. "Тогава ги изпуснахме и съжалявам, че не пренаписах историята. В понеделник обаче моите бивши съотборници ще го направят“, убеден е Наката.
Любопитно е, че по време на двубоя на "Тича“ на 20 септември Борносузов ще гостува с "Астра“ на гранда "Стяуа“ в среща от 8-ия кръг на румънското първенство. Наката обаче е под въпрос, тъй като лекува възпален нерв. "Отборът ни е много зле. Още сме без победа – 5 равни и 2 загуби. Михай Стойкица искаше да прави силен тим, но го излъгаха и не му взеха обещаните футболисти. След петия кръг го смениха и назначиха за треньор бившия национал Тибор Селимеш. С него нещата също не вървят. Аз обаче до Нова година твърдо съм в Плоещ. После ще видим“, завърши Наката, към който перманентен интерес проявява "Динамо“ (Букурещ).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).