Караманите пишат история срещу Спартак

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:15 / 17.09.2010
1786
Отборът на "Устрем“ (Караманите) ще изиграе най-големия си турнирен мач в 85-годишната история точно на празника на България – 22 септември. В сряда "Устрем“ излиза срещу "Спартак 1918“ в двубой от 4-ия кръг в турнира за купата на аматьорската лига на стадион "Спартак“ от 17 ч. При равенство в редовното време победителят ще бъде определен след дузпи и ще продължи в следващата фаза като първенец на Варненска област.
"Устрем“ тръгна да твори история, след като надигра "Черноморец“ (Чернево) с 4:3 след дузпи в Аксаково. Редовното време завърши 1:1. Караманите поведоха с красиво попадение на голмайстора си Пламен Андреев, но после изтърваха 3-4 гола и удариха две греди. Логично съперникът изравни. При дузпите обаче играчите на "Устрем“ показаха по-здрави нерви. Точни за тях от бялата точка бяха Симеон Христов-Монката, Иван Стоевич-Казака и Тихомир Иванов. От Чернево пропуснаха двама.
В състава на "Устрем“ изпъкват още юношите на "Черно море“ Емил Бояджиев-Мърдата и Юлиян Нейчев, както и вратарят по хандбал и футзал Исмет Хаджиев. Треньор е култовият Атанас Балтов.
Единствената цел, която кметът на Караманите Атанас Гочев (Джимито) е поставил на своите подопечни, е да играят за самата игра и да изпитват удоволствие от нея. "През октомври ще честваме 85-годишнината на клуба без прекъсване. Вече 40 години аз работя за моя любим "Устрем“ и този мач със "Спартак 1918“ го приемам като награда за труда ми“, заяви Гочев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).