Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Пълен лазарет на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 21:25 / 17.09.2010Коментари (2)764
© studiodechev.com
Петима футболисти - Радослав Бачев, Георги Божилов, Марко Тиаго, Марио Жардел и Дончо Атанасов са под въпрос за срещата от седмия кръг на "А" група между "Черно море“ и "Левски", съобщи старши треньорът на варненци Стефан Генов. Двубоят е в понеделник от 16 ч. "Явно над нас тегне някаква прокоба или нещо такова. В последните тренировки контузии получиха Ради Бачев и Георги Божилов, а на Марио Жардел му се обади контузия в кръста. Дончо Атанасов и Марко Тиаго също не са възстановени напълно“, коментира Генов.
Треньорък очаква двубоят срещу "Левски“ да бъде изключително труден. "Само суперлативи за играта на "Левски“ срещу "Гент“ от турнира Лига Европа. Не всеки ден се случва български отбор да прояви такъв характер и да обърне на два пъти резултата. Все пак аз съм оптимист и мисля, че няма да загубим. Знаем проблемите си, създаваме 5-6 положения, но не можем да вкараме. Нападателите ни обаче не са от "Милан“ или "Интер“, а от българските клубове. Дори идват от такива, които имат по-дефанзивен стил на игра. За сметка на това обаче в дефанзивен план сме изрядни, намираме се на трето място в класирането по допуснати голове", коментира още Генов.
Черно море ще се качи на лагер преди мача в неделя. "Левски“ има много добра селекция, добри играчи, стоят игрово много стабилно. Гара Дембеле е отличен футболист и го доказа и срещу "Гент“. Съперникът ни като цяло има отлични футболисти и като колектив и отбор са много добре", допълни Генов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе какво коментираш левски бе майна. Казваш е*ал съм ги в г*за левски, излизаме и бийме. Ще ми обяснява на мене как играли левски, айде моля!
0
 
 
Старши треньоре Стефане Генов, вие за равен ли ще излизате на Тича?!! Що за манталитет? Ако така учите футболистите изобщо не се учудвам на плачевните резултати тази година!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: