Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно море пуска жалба срещу съдийството
Автор: Екип Varna24.bg 19:25 / 20.09.2010Коментари (4)804
© studiodechev.com
Черно море ще пусне жалба срещу главния съдия на мача с Левски Николай Йорданов, съобщиха от клуба. "Моряците" протестираха бурно срещу отсъдената от него дузпа в 62-та минута. Затова от Варна още утре ще изпратят до Съдийската комисия видеозапис на срещата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 21.09.2010 г.
0
 
 
Костадинов отговори, че за него и за съдийската комисия решението на Николай Йорданов е неправилно. По тази причина на Йорданов ще му бъде дадена почивка и няма да ръководи мач от следващия кръг, защото според Костадинов той има нужда от психическа почивка след случилото му се в мача във Варна.
0
 
 
ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК СЕ НАРИчА - Б.МИХАЙЛОВ ! ТОЙ Е БАщИЦАТА НА ГОВЕДАТА ! ТАЗИ ГНИДА , И ДА ОРИНИРАш ОТГОРЕ МУ , щЕ ГЪЛТА , САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НАчЕЛО НА БФС И ДА ПРОДАЛЖАВА ДА КРАДЕ ! чОВЕК БЕЗ КАПКА ДОСТОЙНСТВО !
0
 
 
А страничният откъм централната трибуна хем беше неадекватен, хем имаше самочувствие като че ли е свирил 2 пъти финал в Шамп.лига!!! Гниди долни!!!
0
 
 
Черно море - Николай Йорданов 2:3!Само това ще кажа!Измисленото милиционерско отборче ФК Динамо Шопландия го подкрепят постоянно съдиите!Втория гол на милиционерите е нередовен, никаква дузпа, 100% такава за Черно море, спестен червен картон на Дембеле за удар без топка!Ами честита ви съдийска победа компклексирани селяни от село Подуене дето 90% от феновете са комплексари живущи извън София и най-вече Ултра комплексирани селяни живущи във Варна - това е фракцията на Динамо Подуене във Варна!САМО ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: