Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Черно море отново победи у дома. Сливен отнесен с 3:0
Автор: Екип Varna24.bg 17:59 / 26.09.2010Коментари (2)1093
© studiodechev.com
Отборът на Черно море записа първа победа във Варна след повече от 40 дни, след като победи с 3:0 Сливен в среща от 8-ия кръг на "А" група. За последно "моряците" бяха спечелили на "Тича" срещу Академик (Сф) с 1:0 на 14 август. След това те отстъпиха последователно на Черноморец (първа домакинска загуба от две години) и Левски.

Защитникът на Сливен Явор Иванов си отбеляза ранен автогол, а Йордан Юруков и Танко Дяков оформиха класическата победа. Трите точки пратиха Черно море на 8-о място с 12 точки. Гостите останаха 13-и с актив от 7 точки.

Мачът започна отлично за Черно море, след като още във 2-ата минута неразбирателство в защитата на Сливен доведе до автогол на 19-годишния бранител Явор Иванов. Това успокои "моряците", които продължиха да владеят инициативата, но по-рядко поглеждаха към противниковата врата. Все пак в 36-ата минута те можеха да увеличат своята преднина, но мощен изстрел на Даниел Георгиев разтресе напречната греда на вратата на Георги Георгиев.

В началото на втората част обаче "моряците" стигнаха до втори гол, след като Юруков изпълни отлично пряк свободен удар в 51-ата минута и топката се оплете в мрежата за 2:0. Точно 20 минути по-късно Танко Дяков с глава оформи крайното 3:0.

Пореден мач в "А" група записа бразилецът Марио Жардел. 36-годишният нападател на Черно море се появи в игра в 72-ата минута и малко след това изпусна да се разпише, оставен очи в очи с вратаря на Сливен. В продължението "кариоката" опита атрактивна задна ножица, но топката мина много встрани от вратата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БРАВО МОМчЕТА ! ДАНО НАКАЖАТ ВЕЛИЗАР ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО ! ЯВНО КАТО НЕ МУ ВИЖДАТ МУЦУНАТА ИГРАЯТ ДОСТА ПО ДОБРЕ, ПЪК И ФЕНОВЕТЕ НЯМА ДА СЕ ДРАЗНЯТ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО МУ ! АКО ПЪК НАКАЖАТ И РЪКОВОДСТВОТО /ДА ГИ ОТСТРАНЯТ ОТ ПОСТОВЕТЕ ИМ/ СЪС СИГУРНОСТ ГОНИМ ТИТЛА !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Спортното училище във Варна с добра новина
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: