Черно море отново победи у дома. Сливен отнесен с 3:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:59 / 26.09.2010
1095
Отборът на Черно море записа първа победа във Варна след повече от 40 дни, след като победи с 3:0 Сливен в среща от 8-ия кръг на "А" група. За последно "моряците" бяха спечелили на "Тича" срещу Академик (Сф) с 1:0 на 14 август. След това те отстъпиха последователно на Черноморец (първа домакинска загуба от две години) и Левски.

Защитникът на Сливен Явор Иванов си отбеляза ранен автогол, а Йордан Юруков и Танко Дяков оформиха класическата победа. Трите точки пратиха Черно море на 8-о място с 12 точки. Гостите останаха 13-и с актив от 7 точки.

Мачът започна отлично за Черно море, след като още във 2-ата минута неразбирателство в защитата на Сливен доведе до автогол на 19-годишния бранител Явор Иванов. Това успокои "моряците", които продължиха да владеят инициативата, но по-рядко поглеждаха към противниковата врата. Все пак в 36-ата минута те можеха да увеличат своята преднина, но мощен изстрел на Даниел Георгиев разтресе напречната греда на вратата на Георги Георгиев.

В началото на втората част обаче "моряците" стигнаха до втори гол, след като Юруков изпълни отлично пряк свободен удар в 51-ата минута и топката се оплете в мрежата за 2:0. Точно 20 минути по-късно Танко Дяков с глава оформи крайното 3:0.

Пореден мач в "А" група записа бразилецът Марио Жардел. 36-годишният нападател на Черно море се появи в игра в 72-ата минута и малко след това изпусна да се разпише, оставен очи в очи с вратаря на Сливен. В продължението "кариоката" опита атрактивна задна ножица, но топката мина много встрани от вратата.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).