Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов с ново гадже - студентка?
Автор: Екип Varna24.bg 17:42 / 02.04.2024Коментари (1)2786
©
Слави Трифонов е влюбен!

Новата тръпка на Дългия, който още е в списъка на най-желаните богати ергени на България, е наполовина на възрастта му.

За новата жена до Трифонов се знае само, че е студентка по маркетинг, а двамата се запознали чрез общи колеги от телевизията "Седем осми". За връзката им са наясно само посветените около кръга на Дългия.

Последната му половинка - младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години съвместен живот. Хубавицата постоянно се оплаква, че живее в "златна клетка", което в крайна сметка слага край на отношенията й с шоумена.

Джорджевич е втората фатална жена в любовния тефтер на Слави, която се казва Мартина. Преди нея шоуменът живя дълго време на семейни начала с танцьорката от балет "Магаданс" Мартина Огнянова. Понастоящем тя пък е омъжена за треньора по бокс Коко Колев, от когото има две деца.

Единствената бивша изгора, с която Дългия се чува и днес, е психоложката Маги Ангелова, която е в течение и на поредното му влюбване.

Именно новата тръпка прави щастлив Слави, който отново бил влязъл "във фаза работоспособност" и шашкал колегите си с обаждания и анализи ден и нощ.

"Сега правим кастове и търсим водещи на предаването "Бягство към победата", което ще тръгне по Би Ти Ви лятото или есента. Спрели сме се на профил на мъж, харизматичен и с дар слово. Много е трудно, защото минахме доста известни имена, но повечето са изтъркани и Трифонов не ги иска", споделят хора от екипа.

За ролята на водещ на играта-шоу хората около Слави много харесвали актьора Димитър Маринов.

"След толкова години в Холивуд започнах да страдам за сцената. По душа, по сърце, по разбиране, по желание най-вече аз съм театрал." Това посочи актьорът като обяснение на идеята да направи свой моноспектакъл, който да играе и в САЩ, и в България. Той бе и специален гост на церемонията по връчването на наградите "Икар", а от вчера започва да прави актьорски уъркшопове в Народния театър. Маринов наистина дълго време ще остане в България.

Колкото до Люси Дяковска, която е другата спрягана за водещ, двамата със Слави са от Плевен и се познават много добре. През февруари певицата спечели най-гледаното шоу в Германия - "Аз съм звезда, измъкнете ме оттук". В предаването тя прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни личности и екстремни преживявания. Певицата спечели наградата от 100 000 евро, а в момента немска телевизия снима документален филм за нея.

"Преди години Слави буквално ми спаси живота. В много важен момент ми даде кураж да не се отказвам от мечтата си и да стана певица. Пак той направи възможно излизането ми на българската сцена", разкри преди време Дяковска.

С днешна дата двамата с Дългия остават приятели.

Освен новината за красивата млада дама, която е пленила сърцето на водещия, Трифонов е активизирал и бизнес фронта си.

В момента той уточнява къде да бъде предизборната кампания на партията му "Има такъв народ", която също се готви за избори тази година. Той смята да направи концерт заедно с "Ку-ку бенд" в "Арена Армеец" или на Националния стадион "Васил Левски".

Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и да влезе за кратко в бъдещия парламент.

Пет години след като напусна с гръм и трясък Би Ти Ви, Трифонов се завърна на бял кон и в нейната програма. Неговата фирма ще прави втори сезон на състезанието "Бягство към победата", което през 2009 година беше снимано като проект на "Шоуто на Слави".

Продуцент на предаването с днешна дата ще е Евгени Димитров-Маестрото.

Това е голямото завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което в случай на успех най-вероятно ще бъде последвано от още проекти. То идва само четири месеца след завръщането в телевизията на програмния директор от нейните златни години - Апостол Пенчев.

Възстанови се от счупването на ставата

През 2009 година Слави Трифонов претърпя сериозна операция след падане, когато счупи лявата си тазобедрена става. Случката се получава след подхлъзване в банята на концерт в Стара Загора. "Имам пирон в крака вече, но се чувствам по-добре", сподели след интервенцията Дългия.

Операцията се оказала неуспешна. Следва дълъг интервал на рехабилитации и нови интервенции. Малко по-късно се оказа и че Дългия има неврит на окото. За него сподели самият той. "Атрофира една част от нерва и по този начин аз в централната част на окото не виждам от този момент - сподели Слави и допълни: 

"Но мозъкът привиква и общо взето, го компенсираш. Виждам малко в периферията", обясни Слави. Оттогава той често е със слънчеви очила. С днешна дата Трифонов вече е добре, възстановен и готов с нови сили да се заеме с проектите си, припмня "България Днес".



Още по темата: общо новини по темата: 5169
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/862 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оле, майко, активизирал се чалгаджията! Следва ново и по яко опорочаване на младежта! Да ни е честито!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: