Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Победа и минимална загуба за "Комодор" (Варна) в елита, треньорът Константин Бурназов с коментар
Автор: Велизара Ангелова 17:43 / 07.04.2024Коментари (0)1020
© Личен архив и
Победа и минимална загуба, само с гол разлика, донесе изминалият уикенд на отбора на "Комодор" (Варна), съобщиха от пресслужбата на отбора. При 15-годишните в двубой от 6-ия кръг на група "Елит" ватерполистите на "Комодор" извоюваха победа с 16:10 над отбора на "Ботев 2000" (Враца) като гости.

При мъжете, отново в 6-ия кръг от елитната група, варненци отстъпиха с минимална разлика от 1 гол на съгражданите си от "Аква спорт" – 14:15. Срещата се проведе на басейн "Д-р Любен Лазаров" на комплекс "Приморски" във Варна.

"Получи се много интересен мач за публиката. Отново поднесохме един от най-стойностните двубои в кръга. Започнахме доста разпиляно в защита. Срещата тръгна с голяма разлика в полза на съперника ни. Във втората част вървеше 9:2, трябваше да догонваме противника, тъй като разликата беше 7 гола. В третата част успяхме да настигнем "Аква спорт", а в четвъртата - стигнахме до един гол разлика, но за съжаление не успяхме да си реализираме численото преимущество. Изтървахме много важна ситуация пред вратата с човек повече. В последната секунда съперникът ни вкара, и головете станаха общо два, после върнахме още един и мачът приключи. Момчетата играха достойно, последните две части надделяваха над противника. Първите две разликата беше голяма, не ни стигна времето да се поздравим с успех", коментира треньорът Константин Бурназов.

Той анонсира, че следващият 7 кръг мъжете на "Комодор" играят с КПС "Варна", а преди това – тази седмица предстои кръг в група "Елит" при 13-годишните в София, като домакин е "Славия".

"Играем още с "Ботев – Враца", "Черноморец" – Бургас и КПС "Варна". В момента сме водачи в групата. Очаквам да си вземем мачовете и да продължим победната серия", обобщи Бурназов.

Следващият уикенд предстои кръг в "Елит" и при 17-годишните, домакин е Варна.  

След победата на "Комодор" над "Ботев" във Враца при 15-годишните с 16:10, треньорът Николай Николов – Майката окачестви мача като атрактивен.

"Ботев" са доста симпатичен, конкурентен отбор. Четири минути преди края на срещата резултатът беше равен – 4:4. Накрая успяхме да реализираме няколко положения и победихме. Но в никкакъв случай мачът не беше лек, а напротив – доста тежък! Радва ме факта, че имахме отлична защита, която ни остави в мача и чрез която накрая го предопределихме. Удовлетворен съм от представянето на отбора. Свършихме си работата. Баланъст ни към момента е 4 победи и 2 загуби. Движим се в средата на таблицата", обобщи Майката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров отпадна в Рим, но може да се изкачи в световната ранглиста
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: