Победа и минимална загуба за "Комодор" (Варна) в елита, треньорът Константин Бурназов с коментар

Автор: Велизара Ангелова
Коментари (0)
17:43 / 07.04.2024
1076
Победа и минимална загуба, само с гол разлика, донесе изминалият уикенд на отбора на "Комодор" (Варна), съобщиха от пресслужбата на отбора. При 15-годишните в двубой от 6-ия кръг на група "Елит" ватерполистите на "Комодор" извоюваха победа с 16:10 над отбора на "Ботев 2000" (Враца) като гости.

При мъжете, отново в 6-ия кръг от елитната група, варненци отстъпиха с минимална разлика от 1 гол на съгражданите си от "Аква спорт" – 14:15. Срещата се проведе на басейн "Д-р Любен Лазаров" на комплекс "Приморски" във Варна.

"Получи се много интересен мач за публиката. Отново поднесохме един от най-стойностните двубои в кръга. Започнахме доста разпиляно в защита. Срещата тръгна с голяма разлика в полза на съперника ни. Във втората част вървеше 9:2, трябваше да догонваме противника, тъй като разликата беше 7 гола. В третата част успяхме да настигнем "Аква спорт", а в четвъртата - стигнахме до един гол разлика, но за съжаление не успяхме да си реализираме численото преимущество. Изтървахме много важна ситуация пред вратата с човек повече. В последната секунда съперникът ни вкара, и головете станаха общо два, после върнахме още един и мачът приключи. Момчетата играха достойно, последните две части надделяваха над противника. Първите две разликата беше голяма, не ни стигна времето да се поздравим с успех", коментира треньорът Константин Бурназов.

Той анонсира, че следващият 7 кръг мъжете на "Комодор" играят с КПС "Варна", а преди това – тази седмица предстои кръг в група "Елит" при 13-годишните в София, като домакин е "Славия".

"Играем още с "Ботев – Враца", "Черноморец" – Бургас и КПС "Варна". В момента сме водачи в групата. Очаквам да си вземем мачовете и да продължим победната серия", обобщи Бурназов.

Следващият уикенд предстои кръг в "Елит" и при 17-годишните, домакин е Варна.  

След победата на "Комодор" над "Ботев" във Враца при 15-годишните с 16:10, треньорът Николай Николов – Майката окачестви мача като атрактивен.

"Ботев" са доста симпатичен, конкурентен отбор. Четири минути преди края на срещата резултатът беше равен – 4:4. Накрая успяхме да реализираме няколко положения и победихме. Но в никкакъв случай мачът не беше лек, а напротив – доста тежък! Радва ме факта, че имахме отлична защита, която ни остави в мача и чрез която накрая го предопределихме. Удовлетворен съм от представянето на отбора. Свършихме си работата. Баланъст ни към момента е 4 победи и 2 загуби. Движим се в средата на таблицата", обобщи Майката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).