Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:11 / 23.04.2024Коментари (0)1004
©
При висока резултатност завършиха последните двубои от Аматьорската минифутболна лига (АМФЛ) - Варна. Имаше както от редовния кръг, така и отложени двубои от по-рано.

Любопитното е, че последния съдийски сигнал на част от мачовете бе свирен с резултати, които са по-близки до резултати от баскетбола, отколкото до футбола. Това ги прави изключително интересни за зрителите.

Ето и как завършиха битките:

Premier лига

Порто iCard постигна убедителна победа с 5:0 над АМФК Лудата Банда в мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Над всички с четири гола бе Коцето, а Пенев се разписа веднъж. За Играч на мача бе определен Джуджето.

МФК Балерини би убедително с 13:1 ФК Валекс. Владо Мирчев избухна с четири гола и взе наградата за Играч на мача, толкова заби и Игнатовски, а останалите бяха дело на Диев (2), Кузманов (2) и Монев. За загубилия тим точен бе Туриста.

Fullmax и МФК Черно море завършиха 1:1. Точни бяха Павлов и Пантев.

МФК Тича излъга с 3:2 МФК Монтана. Чефо реализира две попадения, а едно добави Стефанов, като съотборникът им Дичвем бе определен за №1 в срещата. За тима от северозапада вкараха Дегирменджи и Мечката.

 

Win 1

Parkmart би със 7:4 МФК Волов в отложена среща от 15-ия кръг на Win 1. Давидов изригна с четири попадения, Ахмед добави две, а Пасков, който бе определен за MЗ - едно. За съперника отбелязаха Хасанов, Димов, Трифонов и Коцето (автогол).

МФК Пекарни Чочо надделя убедително с 5:1 над Спейс Тийм в среща от 16-ия кръг. Боби заби хеттрик и стана Играч на мача, а Илиев порази два пъти противниковата врата. За "космонавтите" точен бе Букоев.

ФК Дружба разби АФК Албион с 11:2 в 20-ия къг. Всички голове за "добричлии" бяха дело на трима футболисти - Стоянов се отчете с пет и заслужи званието за №1 в двубоя, Боятава добави четири, а Жендов - две. За "островитяните" се разписаха Янков и Добеца.

В редовния 21-ви кръг ФК Дружба разгроми с 12:3 Вино и Мезе. Този път Стоянов вкара четири и пак стана Играч на мача, а по два добавиха Михайлов, Веси, Желев и Боята. За "любителите на масата" точни бяха Вълев (2), Димитров и Добрев.

The Unity победи с 13:2 Скрита Сила ( Мъдрево). Звездата на вечерта бе Милков, който отбеляза шест пъти и стана MVP, а останалите бяха дело на Иванов (3), Цанев, Панайотов и Подолчук. За "силата" реализираха Ахмед (2) и Османов.

WINBET Varna се справи срещу Спейс Тийм с 5:2 и е на върха с една гочка аванс пред втория. Николов заби хеттрик и заслужи да е Играч на мача, а Петров и Събев също поразиха противниковата врата. За "космонавтите" това сториха Букоев и Виктор.

 

Win 2

Дубълът на АМФК Лудата Банда стигна до труден 18-и успех в Win 2 и продължава да е без загубена точка. В този 21-ви кръг тимът би с 3:2 Digital United. Гичев, Недев и Цецо се разписаха за победителите, а Гастака и Seth - за победените. За №1 в срещата бе определен Пейчев.

Park the bus надигра с 3:2 неубедителния напоследък МФК Монтана 2. Киров, Ицката и Димитров реализираха за "автобусите", а Миланов (2) - за северозападняците. MVP стана Стоянов.

Park the bus се справи и с 5:2 срещу МФК Импакт Варна. Вълев блесна с хеттрик и бе определен за №1 в двубоя, а Гого и Киров добавиха по едно попадение. За опонента реализираха Събев и Хюсейнов.

МФК Импакт Варна се справи с 8:3 срещу iGaming. Точни за успеха бяха Станчев (2), Трифонов, Йорданов, Петков, Бахов, Митко, който стана Играч на мача, и Ангелов (автогол). За "геймърите" вкараха Велчев (2) и Камберов.

ФК Фратрия победи със 7:3 Therma Village. Вълчев бе определен за №1 в двубоя след хеттрика, който отбеляза, а останалите попадения бяха вкарани от Базан, Левченко, Иванович и Влади (автогол) за символичните домакини, и от Секов (2) и Резвов за съперника.

Red Partners надделя с 8:2 срещу МФК Тича 2. Момчилов се разписа три пъти и стана MVP, а останалите голове бяха дело на Василев (2), Костадинов, Серафимов и Георгиев. За загубилия тим точни бяха В.Дончев и Валентин.

Дебелият балет победи с 9:3 FC DJIEN. Калчев се разписа четири пъти, Василев (MVP) и Великов - по два, а Стайков - веднъж. Арнаудов, Въргала и Николов отбелязаха за загубилия тим.

 

Win 3

Castalia победи с 3:2 Пластхим (Аксаково) в отложен двубой от 18-ия кръг на Win 3. Ценков се разписа два пъти, а Йорданов веднъж, а за аксаковци отбелязаха Вангелов и Георгиев. Играч на мача стана М. Христов.

В редовния 23-и кръг Castalia би и Supporters United FC с 5:1. Тук с хеттрик блесна Колев, даради което бе определен за №1 в срещата, а Ники и Василев се разписаха по веднъж. За опонента вкара Станев.

ФК Ченге се поздрави с 10-ата си победа за сезона с 6:4 над АМФК Лудата Банда 3. По два пъти точни бяха Добрев, Милков (MVP) и Илиев, а за "бандата" това сториха Енчев (3) и Яни.

МФК Феникс надигра с 6:1 Пластхим (Аксаково) в Win 3. Деменьтьев порази три пъти противниковата врата, Колито и Пасков, който бе избран за Играч на мача, направиха това по веднъж, а Георгиев си отбеляза автогол. Игнатов вкара за аксаковци.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Грандиозно откриване на Олимпийските игри: Парадът на нациите е с лодки по река Сена
Кой се грижи за официалните гости на Олимпийските игри в Париж?
Велинград се превръща в колоездачната столица на България с второто издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France
Вижте дали Никола Цолов ще участва на Гран при на Белгия
Време е за Олимпиада!
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: