Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:08 / 25.04.2024Коментари (0)939
©
SENSHI 21 предложи на почитателите на бойните спортове няколко наистина вълнуващи битки, които изправиха публиката на крака и завършиха бързо със зрелищни нокаути и събмишън.

В третия двубой на вечерта - в кат. до 70 кг. по правилата на KWU FULL CONTACT, словенецът Само Петче стигна до победа с технически нокаут във втория рунд срещу румънеца Влад Триф, след като преобърна срещата, която не вървеше добре за него.

Дебютантът на ринга Кристин Мустеаце, който беше и най-младият професионален боец на пролетното издание SENSHI 21, не се предаде лесно и не се отказа до края на двубоя, въпреки получените нокдауни от Никола Тодорович. Сърбинът Тодорович спечели убедително срещата с технически нокаут и обра овациите на публиката.

Най-тежкият състезател на бойната арена - Луис Де Брито спечели бърза победа с бразилски стил, като принуди германеца Ендрит Емини да се откаже след събмишън. Битката в тежката категория над 95 кг се проведе по атрактивните правила на KWU OPEN и предложи светкавичен финал на мача, който зарадва зрителите на бойната гала.

Иранецът Ираж Азизпур показа своята мощ и тежки удари, като нокаутира бързо и изненадващо Георгиос Биниарис и постигна впечатляваща победа още в първия рунд на двубоя си на SENSHI 21.

В тежките сблъсъци на ринга носителят на европейската титла на SENSHI в категория 95+ кг. Ахмед Крънич също засия на галата в единадесетия двубой, като победи Брайън Доуес със стилен нокаут. Той получи и отделно отличие от организаторите - призът за "Най-добра техника“ на галавечерта след внушителната си проява на бойната арена.

В последния сблъсък над 95 кг, провел се в тринадесетия мач, Янис Стофоридис доминираше в ринга, нокаутирайки Кристиан Ристеа в един рунд и демонстрирайки впечатляваща мускулатура. За своя бърз и зрелищен нокаут Янис Стофоридис получи също така и специалната наградата за "Нокаут на вечерта“ на веригата SENSHI, въпреки голямата конкуренция на силните сблъсъци в другите срещи преди това.

Зала "Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в гр. Варна се оказа тясна за всички почитатели на бойните спортове, които дойдоха на място и се насладиха на 14 титанични двубоя по правилата на KWU FULL CONTACТ и KWU OPEN, а зaедно с тях пред екраните бяха и хиляди зрители от цял свят.

Последвайте профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram, където може да видите новини и известния за следващите събития през 2024 година на бойната верига, най-добрите моменти от галавечерта, както и любопитни факти за звездите на организацията. Очаквайте нови бойци, непревидими двубои и силни сблъсъци на следващата галавечер SENSHI 22, която предстои на 6 юли 2024 г.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец“, MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп – BMW дилър и "Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Страхотна новина навръх Великден! Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Варненският "Комодор" атакува титлата във ватерпола при 13-годишните
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Всяка фенска душа усеща по различен начин присъствието на Гунди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: